Sokan mondják hogy ilyen-olyan szép vagyok! Nem is vagyok szép! Ha szép lennék nem így töltötte volna a Valentin-napot! Szerintetek szép vagyok? (kép lent)
Olyan 11-13 éves lehetsz. fejletlen vagy még, és lemaradtál 1-2 évet egy fontos dologról. Már régen ciki a tükörből önfotózás és a csücsörítés.
Egyébként te még nagyon kicsi lány vagy
Azért mondják, hogy szép vagy, mert egy szép aranyos lány vagy:) De 14-15-nél nem lehetsz több, ebben korban még semmit nem jelent, hogy egyedül töltötted a Valentin-napot.
20F
Akkor 10 alatt? Jol latom, h meg melled sincs?
Nem gonoszkodasbol, de a kerdes azert utal egy bizonyos ertelmisegi szintre...
Szerintem túl fiatal vagy még, a hozzád illő fiúk éretlenek és nem érdekli őket a Valentin-nap.
És az, hogy nincs melled... Komolyan, kivagyok az ilyenektől... Ilyen fiatalon hova legyen neki melle? -.- Ha nagyobb leszel, változni fogsz és a fiúk is jobban fognak irántad érdeklődni. Nem a külsőd miatt, hanem mert elkezdenek felnőni.
Egyébként szerintem szép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!