Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van? Miért vagyok ilyen?

Miért van? Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút és azt írta hogy tetszek neki stb. és nem néz ki rosszul de annyira kötődök hozzá,tegnap nem is írt egy másik lánnyal beszélgetett és máris sírtam.. pedig 3 napja ismerem.és annyira nem is tetszik:D számítsátok hozzá,hogy pont megvan:) előre is kösz:P
2013. febr. 21. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom! Úgy nem bírom az ilyet, hogy valaki írogat valakinek, hogy tetszik meg minden, erre másnap meg már másokkal is cseverészget. Nem bír egyszerre egy valakivel foglalkozni? koncentrálási zavarai vannak vagy mi a jó Isten? Előttem az ilyen leírja magát ügyesen, kivéve ha valami fontos témáról beszélgetnek és nem romantikáznak, na de van egy olyan érzésem, hogy nem! Ez nem így működik! Bírja már ki, hogy legalább amíg eldönti, hogy mi a szándéka veled,addig nem csajozgat! És ha kiderül, hogy semmi, akkor ökörködik másokkal.
2013. febr. 21. 11:30
 2/8 A kérdező kommentje:
ht ömmm..nagy részbe arról beszéltek,hogy kinek ki 'tetszik' de Ő nem kérdezett tőle csak a csaj a fiútól..ez is csajozás?:l
2013. febr. 21. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt tudni ki kezdeményezte a beszélgetést? Vagy csak a fiú mondta, hogy ő nem kérdezgetett? Van erre bizonyíték? Szavahihető? Itt valami akkor is sántít, kilóg a sertésláb:)
2013. febr. 21. 12:33
 4/8 A kérdező kommentje:
A lány kezdte a beszélgetést.Az egész nyilvánosan ment:)
2013. febr. 21. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom! Attól függ, hogy milyen hangvételben viszonyult a lányhoz. Le lehet azt szűrni, hogy biztatta-e, vagy udvarolgatott is-e neki közben. De talán ezekből a beszélgetésekből nem kéne rendszer csinálnia, ha veled komolyan gondolja a dolgokat! Főleg nem nyilvánosan! Mondjon bárki bármit, aki a barátnője mellett lányokkal beszélget az komolytalan. Én beleestem ebbe a csapdába egyszer, és el is fajultak a dolgok, mert egyre érzelgősebb dolgokat láttam kiírogatva. De mondjuk a korától is függ a fiúnak, mert nagyon fiatalon még nagyon komolytalan tud lenni, bár tapasztalat, hogy idősebben is. Igaz te még nem vagy a barátnője, de ha így tudtodra adta, hogy mit érez, és tetszel neki, akkor úgy illene, hogy nem foglalkozik másokkal! Le is tudná rázni finoman a lányt ha írogat neki. Csak ha kérdőre vonod a fiút, valószínű, hogy magát fogja védeni mivel férfi. De majd meglátod idővel, hogy hogy alakulnak a dolgok, de ha ezt folytatja, én azt tanácsolom, a hagyjad a fenébe!
2013. febr. 21. 13:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Hmmm..Igazad van!:) Szerencsére nem vagyok rászorulva erre a 'kapcsolatra':) van időm,most fő a tanulás!:) köszönöm,hogy segítettél!:D boldogságot!:)
2013. febr. 21. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy átadhattam bölcsességeimet! :)
2013. febr. 21. 13:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Lepattintotta a lányt,pedig nem is mondtam neki semmit!:D
2013. febr. 22. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!