Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez nagyon gyerekes álom?

Ez nagyon gyerekes álom?

Figyelt kérdés

Én egy átlagos 23 éves fiú vagyok. Mindig arra gondoltam eddig, hogy én majd egy nagy és dicső politikus leszek, aki mindenkinek csak jót fog tenni. Mindenki boldog lesz és kész.

Persze ez elmúlt, ahogy a főiskolán megtanultam pár dolgot, többek között a politikáról is.

Arra jutottam, hogy anyukámat szeretném boldoggá tenni.

Ő nagyon sokat tesz értem és úgy érzem, hogy ezt valahogy meg kell hálálnom neki. Most nem kezdem el sorolni mi mindent..

Ahhoz, hogy büszke legyen rám, nem mást kell tennem, mint gazdagnak lennem.

Tehát ez a célom, hogy gazdag legyek, leginkább azért, hogy 20-30 év múlva ezt tudjam mondani anyámnak, hogy vittem valamire.

Persze család, gyerekek, stb, mindennel együtt..

Tehát mit gondoltok erről?

Nektek mi a legőszintébb álmotok?

2013. febr. 20. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
szép dolog az álmodozás, de az a legjobb, amikor látod, hogy kezd beteljesülni. én pl gimis korom óta orvos szerettem volna lenni, azóta már orvosira járok.
2013. febr. 20. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy anyukád attól lenne a legboldogabb ha gazdag lennél! Szerintem inkább vágyik arra, hogy legyen családod, egészséges legyél, és elég ha nélkülözés nélkül el tudsz éldegélni. Az meg csak hab a tortán ha még dúsgazdag is vagy.
2013. febr. 21. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy boldoggá tegyem a szeretteimet, és az írásaimmal tudjak valami különlegeset adni az embereknek.
2013. febr. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!