Miért járok mindig így? Velem van a baj?
20 éves lány vagyok, mindig csendesebb voltam, mint a társaim, sose jártam bulizni, nem is hiányzik. Inkább otthon ülős vagyok, persze azért van sok barátom, velük szeretek lógni. Tavalytól kollégiumban kell laknom. Tavaly utáltam az egészet, alig bírtam ki a tanév végéig, a szobatársaim (4 személyes szoba) sose jártak be a suliba, sose tanultak, mindig hangoskodtak, nem bírtam se kikapcsolódni, se aludni, tanulni meg se próbáltam, inkább estig bent ütem a suli könyvtárában. Szörnyen igénytelenek voltak, hiába szóltam nekik sokszor, hogy nem csak ők laknak a szobában, nem győztem takarítani utánuk a mocskot, amíg ők bulizni voltak, de muszáj volt, mert én nem tudok mocskos helyen meglenni.
Idén felvételiztem másik koliba, de ugyanoda vettek fel, ahová tavaly, igaz, hogy másik szobába. Kifogtam egy olyan helyet, ahol három végzős van, akik két éve hármasban laknak, és szinte még nem is ismernek, de már olyanokat mondtak nekem, hogy őket mennyire megszivatták, hogy most odaraktak közéjük egy negyediket. Előre félek, hogy mi lesz ott velem év végéig, ha már most ki akarnak közösíteni... Minden kollégista ilyen tapló, vagy csak én járok mindig ilyen szerencsétlenül? Azt hittem, egyetemista, felnőtt emberek már nem viselkednek ilyen gyerekesen...
Ha nem lány lennél, hanem fiú és nem 20, hanem 40, akkor lehettél volna katona. És nem lenne ilyen túlidealizált képed a valóságról. :D
A Miért az mindig nagyon nehéz kérdés, de most van rá tippem. Te vonzod be magadhoz ezeket a helyzeteket. Mert szükséged van rájuk. Pont azért, hogy megtanulhasd kezelni és a későbbi életedben ne okozzon gondot. (Mondjuk egy későbbi párkapcsolatodban.) Ez válasz arra is, hogy van-e BAJ Veled? Nincs! Minden a legnagyobb rendben van. Így kell lennie. Ha a tippem jó. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!