Tudom, hogy ostobaság, de valaki segítene? Most tényleg szükségem van erre. Többit lent
Hat en lattam egy jo par eve a filmet, de semmi...
Pontosan melyik resztöl van ilyen erzesed? Vagy mi az, ami kivaltja belöled?
Most konkretan nem is emlekszem... A srac marad a felesegevel, nem? Vagy h is lesz vege?
Lehet, h mas vegre szamitottal?
Noha nem ekkora mértékben, de néha én is járok úgy, hogy szokatlanul, külső semmel talán érthetetlenül nagy hatással van rám egy film. Az a tapasztalatom, hogy ez idővel elmúlik. Neked is azt mondom: ne aggódj emiatt, ne tekintsd ostobaságnak. Esetleg gondolkodj el, sőt mondd is el nekünk talán, hogy pontosan (már amennyire ezt meg lehet fogni) mi az, ami a filmben kiváltotta belőled mindezeket az érzéseket.
Rövid időn belül le fog tisztulni benned az élmény, és ez a hatás el fog múlni. Ne aggódj.
A miértjére a válasz megtalálása már meghaladja képességeimet. Talán egyszerűen csak az igazságérzet, ami mindenkiben benne van, és függetlenül attól, hogy kikről van szó, maga a történet befejezése iránt érzett ellenérzésed. Hogy ennek nem így kellett volna történnie. Érthető, valószínűleg egész más téma, ami így belegázol az igazság- és eszményérzetedbe, szintén kiváltotta volna.
Továbbá, talán nem te vagy az egyetlen, akit így megrázott, vagy megrázna.
A keletkezés körülményeiről: A 2005-ben bemutatott film Annie Proulx azonos című (Brokeback Mountain, ami a film eredeti címe is), 1997-es novellája alapján készült. Proulx elmondása szerint a karaktereket nem a való élet ihlette, noha megemlít egy esetet, amikor is egy bárban ülve figyelmes lett egy középkorú férfira, aki csak a billiárdozó férfiakat figyelte. Ennek hatására belegondolt, hogy milyen lehet az élete egy tipikus farmernek, aki azonban történetesen meleg. (Forrás: Wikipédia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!