Fényképen miért nézek ki rosszabbul?
Figyelt kérdés
Ha tükörbe nézek, viszonylag szépnek tartom az arcom, viszont ha lefényképezem magam egyáltalán nem. Talán van amikor 1-2 kép jól sikerül, de az sem olyan, mint ahogy a tükörben látom magam, sokkal rondább. Miért? Nem értem. Mások is vannak így ezzel?
L
2013. febr. 15. 17:24
1/13 anonim válasza:
A foto a valosagot mutatja, a tukorben viszont az egod altal korrigalt kepet latod.
2/13 anonim válasza:
Igen, én is így vagyok sajnos. Szépnek tartom magam, és a pasik is buknak rám, nem panaszkodhatom. Viszont a fotókon mindig olyan ronda vagyok, hogy borzasztó. Szerintem erre mondják azt, hogy valakinek nincs jó fényképarca.
3/13 anonim válasza:
Nekem a fotóim kb fele tetszik, fele nem. Tükörben is szarul nézek ki amikor kómás fejjel nézek bele:D
4/13 anonim válasza:
Én sem vagyok túl fotogén, azonban tükör előtt van, hogy néha-néha tetszem magamnak. Olyankor, ha készítek egy képet, már el is veszti a varázsát, ugyanis ott már szörnyen nézek ki. /L
5/13 anonim válasza:
Én is nagyon szarul nézek ki a fényképeken. Mondjuk a lányok visszajelzéséből ítélve élőben is...
6/13 anonim válasza:
én is ugy vagyok,hogy sok mindenkinek tetszem,de a kepeken szornyen rusnya vagyok...ugy pedig biztos nem tetszenek senkinek,foleg nem helyes sracoknak. ugyhogy itt valami rafináltság van :D
7/13 anonim válasza:
Köszi, most megnyugtattatok, legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül....
8/13 anonim válasza:
Én is pont így vagyok, mindenki mondja, hogy milyen gyönyörű vagyok, meg szerintem is így van, de fényképeken egyszerűen nem látom magam szépnek, ez van, már bele törődtem.
9/13 anonim válasza:
Nálam ez pont fordítva van. Rólam nagyon szép képek készülnek általában, de a tükörben meg pont nem látom magam olyan jónak, mint a képen. Szerintem ez rosszabb. :DDD
10/13 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak üzenem, a tükörben minden ember olyannak látja magát, amilyennek szeretné látni magát. Ez hülyeségnek hangozhat, és hosszú elmagyarázni, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!