Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért a rosszat látom meg...

Miért a rosszat látom meg szinte mindenkiben?

Figyelt kérdés
Ha megismerek egy új embert, szinte mindig antipatikusnak találom, és a rossz tulajdonságait látom elsősorban. Hacsak valaki nem szimpatikus elsőre minden szempontból, azt már mindjárt rossz szemmel kezdem nézni, ráragasztom, hogy nagyképű/idegesítő/fontoskodó/stbstb. Miért lehet ez?
2013. febr. 14. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt hozhattad, mind családi örökség. De ezen tudsz változtatni! :)
2013. febr. 15. 04:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért mert még nem ismersz engem! :)
2013. febr. 15. 10:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem, de már most azt gondolom rólad, hogy egoista vagy..

Na látod, megint!!

2013. febr. 15. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudom ez most eléggé olyan volt, de csak viccből írtam! :) De tulajdonképpen nem feltétlen rossz az ha mindenkiben meglátod a rosszat is, mert így legalább nehezebben használnak ki. Meg kell nagyon válogatni, hogy kiket engedsz közel magadhoz!
2013. febr. 15. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
mert pesszimista vagy.
2013. febr. 15. 12:58
 6/6 Blossom Bright válasza:

Hello! :)

Lehet, hogy valóban "családi örökség"... DE... ahogy már írták is, tehetsz ellene. :)

Vedd rá magad, hogy keresd meg a jót! Mindenkinek van legalább egy jó tulajdonsága.

Legyen ez egy feladat, egy kihívás számodra... hogy tebenned az legyen a legjobb tulajdonság, hogy mindig és mindenkiben megtalálod a jót! :)

Tisztelettel: egy valóban idegesítő és fontoskodó válaszoló :)

2013. febr. 16. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!