Félek nemet mondani az embereknek. Mit tegyek? (lent)
Én velem is hasonló helyzet volt,csakhogy az én 'barátnőm' olyan szinten is kihasznál(t) még mai napig is,hogy ha nincs kivel kimennie vagy épp nincs ki bentmaradjon vele,esetleg buszre kellene neki pénz,vagy haza kell vinni,akkor jaaj,így hiányoztál,úgy hiányoztál stb.Amúgy meg nem is érdeklem,igaz hogy olyan dolgokat vágtam a fejéhez hogy meggondolatlan és felelőtlen meg minden,de ez az igazság...de tudod ilyen emberekkel az a megoldás hogy megmondod nekik az őszintét.Én is szerettem őt,de amilyen gusztustalan dolgokat velem tett azok után hogy számtalanszor megbocsátottam neki,már nem tudom szeretni,sőt,ember számba venni sem...Próbáld megbeszélni vele,de ha nem változik egy-két hét után a helyzet,sajnos a legrosszabb megoldáshoz kell folyamodnod.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!