Évekig súlyos beteg voltam, mostanra szerencsére meggyógyultam. Elötte sok barátom volt, de idővel lemaradoztak. Az a baj, hogy több évig nem jártam társaságba, csak a szüleimmel tudtam élőben beszélni. A net más, ott haverkodtam de az mégsem a való világ.
Az a baj, hogy most nem tudok visszakerülni így az életbe. Nem mehetek csak úgy valakihez oda, hogy "hé legyél a barátom". Sportolnom nem szabad, az kilőve. Egyszerűen nem tudok olyan helyre menni ahol tudnék társaságot találni, a régi barátokkal próbálkoztam de mind elzárkózott. Hobbim az informatika, több fórumon is irogatok, de többszöri próbálkozásra sem sikerült fórumtalálkozót csinálni, soha nem jött el senki. Ez a közösség ilyen.
Kezd el élni az életed!!! Találj magadnak valami olyan elfoglaltságot amit nem otthon kell végezni.( biztos érdekel valami még a számítástechnikán kívül és nem muszáj sportolni se, lehet szurkolni is...) Egyszer csak lesz egy társaság ahova be tudsz illeszkedni, majd abból a társaságból lesznek szimpatikus és nem szimpatikus emberek.... stb. Barátot nem lehet csak úgy találni, még havert se egyszerű, de nagyon sok nyitott normális ember van a világon. Ha nem is lesz mindenki a barátod akkor is legalább sok embert megismerhetsz és lehet "szanálni". :) Illetve az még kifizetődő lehet a jövőben ha nagy kapcsolati tőkéd van.....
2013. febr. 11. 21:27
4/8 anonim válasza:
előző vagyok.
Nem tudom hogy mennyire nem szabad mozognod, de a túrázást azért ajánlanám ha nem vagy teljesen letiltva a mozgásról. Ott szinte csak normális kiegyensúlyozott embert/eket ismerhetsz meg, ráadásul a friss levegőn lenni és kikapcsolni sem egy utolsó dolog. Persze ez nem azt jelenti hogy mindenki ugyan olyan, de ez valahogy összeköti a más érdeklődésű embereket, és lehet hogy így találsz más hobbit is, és találkozol ismét más emberekkel....
2013. febr. 11. 21:35
5/8 anonim válasza:
A zenéléssel, hogy állsz? :)
Ha már egy gitártanárhoz elmész pl, már onnan elindulhat valami akár :)
2013. febr. 11. 23:29
6/8 Harmonii válasza:
esetleg elmehetnél egy tanfolyamra, vagy okj-s képzésre :)
2013. febr. 11. 23:54
7/8 anonim válasza:
Ahhoz, hogy társasági életet tudj élni előbb magadat kell ellátnod. Kiéled azokat a dolgokat amik érdekelnek? Van rendes munkád? Szeretnél még tanulni? Mit akarsz elérni? Milyen ember vagy? Előbb válaszold meg ezeket a kérdéseket, aztán magától jönni fog, hogy merre tovább.
2013. febr. 12. 14:56
8/8 A Fönököd válasza:
Menj el dolgozni, új munkahely új ismerősöket jelent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!