Mi legyek ha szeretem a földrajzot és a biológiának azt a részét ami nem a testről meg a szervekről szól hanem a kapcsolatokról és még az állatokat is nagyon szeretem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 23:46
1/5 anonim válasza:
Meteorológus, Földrajz-biosz tanár, Biológus, Zoológus, Dolgozhatsz biológia laborokban, Geológus.
2/5 A kérdező kommentje:
gondoltam rá, hogy pszichológus.
2013. febr. 11. 13:25
3/5 anonim válasza:
Legyél gépészmérnök. Az a tuti.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a pszichológus nagyon jó ötlet, talán még az etológus is, de amíg kizárólag az tanulod majd, addig nagyon sok olyat kell tanulnod, ami nem fog tetszeni. Meteorológust azért nem ajánlom, mert én is annak tanulok, ahhoz rengeteg matek, fizika szükséges, ezeket muszáj szeretned :) De ajánlom még a geográfust, mert az nagyon föcis, és ha nemzeteket, országokat tanulmányozol, valamennyire kell egy kis pszichológia az egyes népek viselkedésének megértéséhez.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. febr. 21. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!