Ha meg kéne halnod, mi lenne az utolsó dolog amire gondolnál?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 21:04
11/20 anonim válasza:
bánzáááájXD
valójában szerintem az hogy hogyan tudnám elkerülni a halált... úgy hogy a halálommal járó pozitívumok megmaradjanak... pl le akarnak lőni valakit akkor ne menjen át a szívemen hanem pl combomba fúródjon
12/20 anonim válasza:
hogy remélem nem fognak szomorkodni miattam
13/20 anonim válasza:
A kutyáim meg egy bizonyos személy.
15/20 Sexylady válasza:
" Fú b@zzd lehet h mégsem kellett vna betépve motorra ülni" Az egyik variáns, a másik: "F@sza, most vége, és még semmit sem próbáltam ki:S" Am nem füvezek, de motorozni imádok, am meg tényleg nem csinálok soha semmit, úgyhogy inkább a másodikra gondolnék...
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! most én is válaszolok mert az 1. kérdezte :) van egy számomra kedves mondás amely így szól: "Élj úgy, hogy soha ne bánd meg tetteid!!" arra gondolnék, hogy semmit se bántam-e meg az életemben... próbalom megtartani ezt a mondást, hogy halálomkor boldog lehessek ;)
2009. szept. 7. 21:07
17/20 anonim válasza:
"Legalább klassz életem volt!" ;)
18/20 anonim válasza:
Szerelmemre!
És arra, hogy miért kell ennek történnie, amikor milyen szépen megterveztük a boldog közös jövőnket...
19/20 anonim válasza:
Családomra(ebbe a kategóriába beletartoznak azok az emberek is pl barátokra gondolok, akiket annyira szeretek hogy már a családtagjaimnak számítanak) :))
20/20 anonim válasza:
a szerelmemre, aki az egyetlen lány az életemben
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!