Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztétek már úgy, hogy...

Éreztétek már úgy, hogy tovább tart véletlenül az életetek, mint kéne?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de az éreztem már, hogy kifutok az időből és nem lesz annyi időm az életre amennyit szeretnék. Én imádok élni, és minél közelebb leszek az 50-hez annál jobban élvezem az életet..HA tehetném élnék több 100 évig is..

42/N

2013. febr. 9. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én inkább azt érzem, hogy bármeddig is élek, nem lesz elég. Szeretem az életemet, és remélhetőleg még sok idő van előttem (19 vagyok), de szörnyű belegondolni, hogy bármelyik nap meghalhatok. De ha 100 éves koromig fogok élni, szerintem az is kevés.
2013. febr. 9. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez ugye egy százévesnek címzett kérdés?
2013. febr. 9. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Végre csatlakozhatok a nem öngyilkos, depis társaságokhoz! Imádok élni, és jobban félek attól hogy sok mindenről elmaradok. Remélem hogy sokáig fogok élni..

21/L

2013. febr. 9. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Még fiatalabb koromban igen. Aztán hogy lettek mindenféle egészségügyi problémáim és a családomból is sokan elmentek, megtanultam értékelni az életet. Akármeddig is tartana, túl rövid lenne. Sokszor akkor jövünk rá, milyen nagy ajándék is az élet, ha nem csak fantáziálgatunk róla, hanem tényleg szembesülünk vele, hogy milyen könnyen elveszíthető.
2013. febr. 9. 18:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is imádtam, de úgy érzem ez az egy év már csak erőlködés és a múltból táplálkozás. Mindegy, azért köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!