Milyen gyakran használod a facebook-ot, mire használod (mások adatlapját nézegetni, haverokkal chat-elni iskolai okok miadt, stb) és mennyi időt töltesz előtte? szakdolimhoz kéne egy kis információ
1. 2-3 naponta nézek rá, alkalmanként nem többet, mint 4-5 perc
2. Nem nézegetem idegenek adatlapját, barátok adatlapját nézegetni meg felesleges számomra
3. Csak face-to-face csetelek, virtuálisan soha
4. 40 éve iskolakerülő vagyok
Naponta 2-3 alkalommal nézek fel, családdal, barátokkal tartom ott a kapcsolatot, mivel csak hetente, vagy kéthetente egyszer tudok velük találkozni. Posztolni nem szoktam mindenféle hülyeségeket, másokét is csak néha nézegetem. Szóval én csak a kapcsolattartás miatt használom.
27/N
mindennap fellépek, de kb egész nap be vagyok jelentkezve, ha a gép be van kapcsolva. Nem szoktam nézegetni mások adatlapját. Chatelni 2-3 emberrel szoktam, néha ha fontos, akkor plusz 1-2 ember. Napi kb fél órát töltök előtte, egyhuzamban 5 percet max.
20L
namost vagy sokan hazudtak..vagy a nagy facebook fanok csak lapítanak és nem írnak ide..xD
De ,ha ezt már ideírtam,akk. leírom én is. Én nagyon nem vagyok facebook mániás.Kb 2-3 naponta felmegyek és akkor is csak azért,hogy megnézzem az osztály csoportot,hátha megint posztotla a tanár,hogy nem lesz első óránk mert nem tud bejönni megint..hozzáteszem ez nagy általánosságába csak remény marad xD:/ Viszont mikor felmegyek akkor már megszoktam nézni ,hogy mik történek ott..:)
Milyen gyakran használod a facebook-ot: minden nap
mire használod (mások adatlapját nézegetni, haverokkal chat-elni iskolai okok miadt, stb) leginkább barátokkal chatelni,nemnagyon szoktam nézegetni mások adatlapját..
és mennyi időt töltesz előtte? napi 1-2óra
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!