Önigazolásra, megerősítésre vágynak a kérdezők? Nem pedig válaszra, tanácsra, idegen nézőpontra?
Figyelt kérdés
Azon tűnődöm éppen, mennyi olyan kérdés van, ahol a kérdező már döntött, csak igazoltatni akarja másokkal a saját döntését?2009. szept. 4. 10:58
1/7 anonim válasza:
Érdekes felvetés. Egyébként ez nem csak itt, hanem az életben is így van :) Szóval, hogy sokan azt akarják hallani, hogy egyetértenek velük. Aki nem ért egyet, az már rossz és arra már nem is kíváncsi. Hiába, hogy ő a véleményét kéri ki a másiknak, s mondja: őszintén(!) mondd meg. Ha az a másik őszintén megmondja, s kiderül, hogy az szöges ellentétben áll a kérdezőjével, akkor már nem is kell annyira az a vélemény.
2/7 anonim válasza:
Nos, ezt én is megfigyeltem már. És ha valaki a döntése ellen szól, azt zokon veszi és lepontozza. Néha hiába is próbálja az ember helyes útra teregetni a csőlátású tinédzsert vagy hasonlók.
3/7 anonim válasza:
elég nagy lúzer lehet aki ide jár önigazolásért.
ezért barátai sincsenek, tutira. :)
5/7 anonim válasza:
nem melózok, nem tanulok, egész héten minden napom szabad. vagyis azért járok ide, mert unatkozok. :)
6/7 anonim válasza:
ja, szeribntem igen arra vágyak, magamból kiíndúlva, de azért néha jó, ha a tényleges kértésemre egy tényleges létező választ kaok! de néha csak önigazolás.
7/7 anonim válasza:
Szerintem vannak kérdezők, akik a saját rögeszméiktől szenvednek, kíváncsiak mások válaszára, de nem minden esetben képesek arra, hogy megértsék, felérjenek az értelemmel. Lehet, hogy van olyan kérdező aki arra vágyik, hogy igazán hatásosan meggyőzd a válaszról, mert máskülönben hitetlen:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!