Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted jó dolog a lazaság?...

Szerinted jó dolog a lazaság? Miért?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 03:06
 1/7 A kérdező kommentje:
"A világon nincsenek problemák. Azokat az emberek csinálják maguknak,.."
2009. szept. 4. 03:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ismerek egy túságosan laza csajt, még a járása is az. Egy sznob, gazdag, beképzelt nőszemély. Néha gáz amit csinál, amikor beszél akkor is csak nyammogva teszi. Így már kicsit túlzás...

De szerintem egy kicsit lazának kell lenni, hogy rugalmasan éljük életünket, nem kell folyton rágódni!

2009. szept. 4. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

a lazaság akkor jó dolog, ha valaki a természetéből adódóan ilyen.

vagyis nem játssza, hogy ő mennyire laza, otthon meg görcsöl, és meg sem mer szólalni.

nevetséges amikor valakiről ordít, hogy színészkedik.

2009. szept. 4. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vagy elég laza, akkor hamar földhözvernek a tré dolgok, amik történnek. ha lazán állsz hozzá, bírod.
2009. szept. 4. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem a lazaság annyi hogy akármennyi mocskot is fröcsköl rád ez a ki-be-b*szott életnek nevezett sz*r akkor is vigyorogsz és megmutatod hogy ugyan már a padlón vagy és még beléd is rúghatnak egy mosolyra akkor is lesz erő és közben azt mondod "H*lye p*csök akárhogy próbáltátok engem egyszerűen nem voltatok képesek kicsinálni LÚZEREK!!!"
2009. szept. 4. 17:44
 6/7 anonim válasza:

Mi számít lazának?

Ha a főnöködnek azt mered mondani, hogy hülye, vagy ha egy milliárdos minden reggel vesz egy repülőórát mielőtt tovább szaporítaná a milliárdjait, vagy ha egy öltönyös a nyakkendőjét kibontva lógatja, vagy ha buliban kiverik a fogad és két napig nem mész el fogorvoshoz, vagy százezerért vásárolsz kölcsönből úgy, hogy tudod, nem fogod tudni megadni, vagy ha le tudsz menni hídba vagy spárgába?

2009. szept. 11. 20:46
 7/7 anonim válasza:
há me laza
2010. jún. 18. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!