Van-e valami jelentése az alábbi álomnak?
Körülbelül kettő másodperces, egész éjjel nem álmodtam semmit ezen kívül. Tudok tudatosan álmodni, ha ez számít, viszont ez nem olyan volt.
Semmi kép nem volt, csak sötétség, mintha csak simán becsuknád a szemed. És kis idő után, egy ismeretlen hangot hallottam (illetve, bizonyára már hallottam életemben, esetleg nem tudtam senkihez sem kötni), és egy nevet mondott háromszor. Háromszor kimondott egy nevet, és elhallgatott. Nem akarom a nevet leírni, de ha ez is számít, akkor végülis megmondom. A névnek természetesen tulajdonosa is van, de nem vagyunk nagy barátok, meglehetősen ritkán beszélünk. A közelmúltban, még az álom előtt történt viszont kínos szituáció az illetővel kapcsolatban, gondolom az álom ettől következhetett be (folyamatosan azon a szituáción kattog az agyam, esetleg még álom közben is, blabla).
Nem is a névvel van igazán gondom, inkább azzal, hogy ilyen semmilyen álom volt. Rengeteg furcsa és vicces álmom volt eddig, de mindig volt képük, színes volt meg minden. Térben, időben reálisak voltak, a történetektől eltekintve teljesen normálisak. Kivéve, hogy mindenkinek ugyanaz volt a hangja, de ez nem gond, mert ébren is nehezemre esik hangokat felidézni, inkább szagok, illatok dolgokkal, élőlényekkel való társításában jeleskedem. Szóval, viszont ebben az álomban nem a szokásos "olvasási hang" szólalt meg, hanem más. Nem tudom, hogy férfi vagy női hang volt, nem emlékszem, de tudom, hogy nem a szokásos. Ja, és nem is a névtulajdonos hangja.
Ez jelenthet valamit, vagy már agyamra ment az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!