Február második felétől új gimnáziumba fogok járni. Hogy tudnánk beilleszkedni? Mire figyeljek oda, beszólásokra hogyan reagáljak?
Először is: ismerd meg önmagad és viselkedj ehhez híven! :)
A suliban mindenkivel legyél kedves, kérdezgess róluk sokat, kínáld meg őket a chipsedből, ne pletykálj, próbálj összefogni a veled egykorúakkal, járj egy iskolai szakkörre, hidd el, megéri!
Szerintem legyél mosolygós, én az olyanokat mindig is kedveltem. Próbálj magabiztosnak tűnni, és ha beszélsz akkor ne halkan motyogva hanem inkább érthetően és hangosabban. Ha tegyük fel nem érdekelnéd őket és nem foglalkoznának veled akkor próbálj odamenni hozzájuk és bemutatkozni, mesélni magadról valamit stb. :)
Sok sikert!
OFF: annyit kérhetek h majd meséld el milyen volt? kíváncsi vagyok rá :D
Köszönöm a válaszokat.
Ha túlélem, írni fogok. :) (jövőhét utánra várható)
Hát év vége felé elkeztek szemétkedni, nincs barátom.
Első kiközötisem azért volt, mert az osztály foci rajongó, én pedig rossz vagyok benne...
Teljesen szeretném kivonni magam az osztályközösségből, osztálykirándulásokat is szeretném mellőzni...
Iskolavázás muszály volt, elöző iskolában a tanárokkal volt baj, rossz jegyeim voltak, ott viszonylag sok barátom volt.
Jelenleg csak arra öszpontosítok, hogy végre kilyárjam. (van még 3 év)
De ne keserítselek el, téged bisztos jobban el fognak fogadnak. ;)
Hajrá!!!! :)
Huhh sajnálom, ez nem túl biztató. Én sem várok sokkal többet, vagy lesz barátom vagy nem. Ha az utóbbi valósul meg, akkor meg marad a tanulás, elvégre azért járok iskolába. Persze, örülnék ha nem lennének ellenségesek és befogadnának, de ennyi év után már kiforrott a közösség, és nem egyszerű. Majd megpróbálok nyitni és barátságos lenni, 2 év hamar elmegy...
Te próbáltál új barátokat találni? Szünetben azért szoktál beszélgetni másokkal, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!