Mit tegyek hogy megmutassam önmagam? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy a suliba én teljesen más vagyok mint alapból.Most 8.-as vagyok nagyon szeretném megmutatni hogy milyen vagyok igazából,csak egyszerűen attól félek hogy nem fogadják el az igazi énemet hogyan próbáljak meg változni??(ikrek horoszkópú igazából elég laza csaj vagyok csak mások előtt valami miatt viszafogott vagyok) HOGYAN NE LEGYEK VISSZAFOGOTT?????? Nagyon szépen köszi a válaszokat:):D2009. szept. 3. 20:20
1/6 Giovanni válasza:
Ne legyél vissza fogót mindig legyél ön magad.Nem tom én most kerültem új osztályba és kicsit én is behúztam fülem farkam de 3.napja kezdek "Feloldódni" tuti h el fogadnak.:) Ha nem akkor változz vegyél vissza de míg meg nem probáldo addig ne.
2/6 anonim válasza:
Gurits le egy felest...:D
De miért nem tudod önmagad adni??Mi olyan megbotránkoztató dolgot csinálnál akkor ha magadat adod,amit ne fogadnának el?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak nagyon nehéz mert már első óta ilyennek ismertek meg és így nehéz változni de nem ilyen vagyok nemtudom mit tegyek:S
2009. szept. 3. 20:31
4/6 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok:ezekszerint azt az oldaladat ismerték meg ami valójában nem is Te vagy...,és ha most magadta adnád akkor meg attól félnél,hogy azt hinnék megjátszod magad..,igy van?
5/6 A kérdező kommentje:
hát körülbelül igen:S
2009. szept. 4. 13:35
6/6 anonim válasza:
inkább majd középsuliba add magad.Itt már ne.
Egy év alatt neház megmutatni magad és nekik se lenne már jó.
Meg egy év alatt nemtudnak elfogadni még egy szemályt.(ha érted mire gondolok..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!