Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan válhatnék olyan emberré...

Hogyan válhatnék olyan emberré, akivé mindig is szerettem volna?

Figyelt kérdés

Nem vagyok elégedett az életemmel és konkrét elképzeléseim vannak róla, hogy mit akarok, talán álmaim is vannak, de egyszerűen nem tudom elérni őket, mert az vagyok, aki. Minden tekintetben tökéletlen vagyok.

Tehetségtelen vagyok, nincsenek különleges adottságaim, amivel kitűnhetnék a környezetemből. A képességeim átlag alattiak. Hülye vagyok ( a suliba is csak rohadt sok munkával tudok jeles lenni ) és nincs mozgásom, mindig a testvéreim avval cukkolnak, hogy engem már rég fel kellett volna menteni tesiből, ilyen mozgással. Bárhová megyek, mindig van egy ügyeletes zseni, akinek az élet minden területén összejön minden. Az ilyeneket úgy irigylem és gyűlölöm egyszerre, mert én ha bármibe belefogok, kudarccal végződik.

Amikor belenézek a tükörbe, én egy szörnyet látok magam előtt, nem bírom elviselni, hogy egy ilyen testben élek. Persze még soha nem tetszettem senkinek sem (csak egy udvarlóm volt egész életembe, az is csak azért akart kavarni velem mert 21 évesen még mindig szűz volt és elég kétségbeesettnek gondolt, hogy elfogadjam még őt is). Anyukám persze csak azt mondja, hogy nincs elég önbizalmam és én olyan gyönyörű vagyok, persze mondanom se kell csak ő osztja ezt a véleményt: el vagyok hízva, mostanában le tudtam adni valamennyit, mert egy gyomorbetegséget kaptam és folyamatosan túlteng a savam, így át kellett alakítanom az étrendemet. A bőröm tele van csíkokkal és ragyás is. Öltözködni nem tudok.

Lelkileg instabil vagyok, ha valaki csúnyán beszél hozzám, akkor már összeomlok lelkileg. Folyamatos stressz ér, ami már fizikai betegségekben is megmutatkozik.

Legszívesebben szétverném a jelenlegi énem fejét egy baseball ütővel, addig csapnám, amíg meg nem döglene, hogy valami szép és új szülessen belőle. Tényleg meg van bennem annak a nőnek a képe, aki lenni akarok. Jövőre remélhetőleg egyetemre járhatok, ahol végre tiszta lappal indíthatok. A tanulmányaim után dolgozni szeretnék, és ha összegyűjtöttem elég pénzt egy nagyon országokon átívelő utazást szeretnék, de akkor egy már nem ez az ember akarok lenni, hanem valaki más, aki minden feltételnek megfelel. Hogyan lehetséges ez? Valakinek sikerült már?

2013. febr. 2. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Az, hogy szép meg, hogy gyönyörű az egy relatív fogalom! Kinek mi tetszik! Ha nincs is elég önbizalmad, azt nem kell másoknak is látni, mert pontosan ezt fogják az emberek kihasználni! Kell, hogy legyen egy kis arcod, azt mutasd határozott vagy, legalábbis vmennyire, még ha belül nem is érzed ezt! Attól, hogy folyton magad szidod, hogy ilyen elcseszett minden, attól nem lesz jobb! az, hogy mennyire tudsz változni, az tőled függ! Ha fogyni szeretnél mozogj sokat! a bőrödön is lehet segíteni! Meg a ruhákon is! Ezek ellen mind tehetsz! Sokan vannak így ezzel, de igazából sok múlik a felfogáson is, ki, hogy éli meg a dolgokat! Meglehet gyökeresen változni, de kezd a belső megújulással!
2013. febr. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!