Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem éreztek késztetést arra,...

Nem éreztek késztetést arra, mikor az utcán elmegy mellettetek egy répagatyás, kivasalt hajú, álhetero, hogy megkalapáljátok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 01:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok én olyan agresszív, én inkább csak kiröhögöm. Amúgy van köztük aki tud embernek öltözni répagatyástúl, de elég ritka.
2009. szept. 3. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Miért, azt akarja, hogy úgy öltözz, mint ő? Nem? Hát akkor meg mi a bajod? Ha anynival jobbnak tartod magad, örülj neki, hogy léteznek olyan elemek, akik lehetővé teszik számodra, hogy valakiknél férfiasabbnak érezd magad! Ha levered őket, kikre zúdítod a gyűlöleted, hmmm?
2009. szept. 4. 02:00
 13/14 anonim ***** válasza:
dehogyiis. az ő dolga.meg ő se köt belém. Saját világa.azt csinál amit akar.Majd ha belém köt akkor visszaszólok neki esetleg "megkalapálom" de addig semmi közöm hozzá mit csinál és milyen a szexualitása.
2009. szept. 5. 12:57
 14/14 anonim válasza:
sajnos nem jó a társadalomra nézve,szörnyű helyzet van magyarországon.egyébként amíg nem köt belém,nincs gond.
2009. szept. 9. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!