Nem éreztek késztetést arra, mikor az utcán elmegy mellettetek egy répagatyás, kivasalt hajú, álhetero, hogy megkalapáljátok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 01:36
1/14 anonim válasza:
kalapállniii???????????? dehogy, én inkább egy 10centi átmérőjű 40centi hosszú fúróheggyel fúrnék bele a fejébe, majd akkor kalapálnék :D
2/14 anonim válasza:
már miért éreznék késztetést??
nem fér el tőled az utcán???az ő dolga-
az elsőnek:remélem egyszer te is unszimpi leszel valakinek és így bánik majd el veled...
3/14 anonim válasza:
2.vagyok
elsőnek:
jah láttam a mosoly-jelet a válaazod végén,de ez poénnak is rossz..
4/14 anonim válasza:
Valahogy jobban lefoglal a családom és az hogy mindent megadjak nekik.. Ja hogy ha valakinek nincs élete akkor biztosan van ideje csak úgy kinézet miatt verekedést szítani. :) Szánom ezeket az embereket mert csak a gyűlölködést ismerik. Szar nekik.
5/14 anonim válasza:
Honnan állapítod meg egy répagatyás, kivasalt hajúról, hogy álhetereo?
6/14 anonim válasza:
Nem.
(Remélem örülsz a tömör és hasznos válasznak...) :P
7/14 A kérdező kommentje:
09:11, ránézek. :D Néha látom a kezével tett nőies mozdulatokat. XD Vagy ha látom, hogy feszül az S-es póló XD (persze akad biztos 1-2 L-es is) XD
2009. szept. 3. 13:18
8/14 anonim válasza:
ha halyes akkor másra érzek néha késztetést :$:D:D:D
9/14 anonim válasza:
Dehogynem, és egyre többen vannak sajnos.
10/14 anonim válasza:
utálom az ijen répagatyás búzákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!