Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Stratégiák, hogy jöjj rá, mi...

Stratégiák, hogy jöjj rá, mi akarsz lenni?

Figyelt kérdés

Semmi elhivatottságom nincs semmi iránt.

Sok dolog érdekel.

Van vagy három, amiről el tudom képzelni, hogy azzal kapcsolatos legyen. De van, amelyikhez nem tudok képzést rendelni. Illetve nem tudom, melyik lenne a legjobb?

Egyetem alatt ugye nyüzsögni kell, iskolán kívül is foglalkozgatni a területtel, TDK, szakkollégium, önkéntes munka ilyesmik formájában. Ez szeretet, elhivatottság nélkül - nem hinném, hogy megy.

Érdekel a városok élhetőbbé, egészségesebbé tétele, parkosítás, épületek kizöldítése, energiahatékonyság, más részről érdekel kicsit a közlekedésszervezés is. Szeretnék az embereknek egészségesebb feltételeket, és bármilyen kis előrelépésnek örülnék e téren. Másrészről szeretem a biológiát.

Láttam mások kérdéseit, de mindenhol olyasmi válaszok érkeztek, hogy vagy véres húsnak nézték az illetőt, amiért nem tudja, mi akar lenni. Há' milyen dolog ez?

Mások leírták, hogy majd lesz valami, ők is sodródnak az árral...

De én nem sodródni akarok, és nem felesleges köröket futni, felesleges képzéseket elvégezni!

Van erre ötlet, bevált módszer?

Hol, hogyan lehet megbízhatóan utánanézni, mely szakok a valóban legpiacképtelenebbek? És mely egyetemek a könnyebb, de mégis még jó színvonalúak?

2013. jan. 29. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Érdekel a városok élhetőbbé, egészségesebbé tétele, parkosítás, épületek kizöldítése, energiahatékonyság, más részről érdekel kicsit a közlekedésszervezés is. Szeretnék az embereknek egészségesebb feltételeket, és bármilyen kis előrelépésnek örülnék e téren. Másrészről szeretem a biológiát.

Ettől szebb hivatás nincs! ....Hajrá!!!!!!

2013. jan. 29. 14:29
 2/5 A kérdező kommentje:
És hol a szak hozzá? :D
2013. jan. 29. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
2013. jan. 29. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
2013. jan. 29. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Nos, ez a gond. Azt se tudom, ez érdekel-e, de azt se, hogy mit kell tanulni ehhez. :D
2013. jan. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!