Belegondoltál már a hirtelen halálba?
Lehet, hogy hülye a kérdés... de ma olvasgattam pár nyomasztó cikket, amikben olyan emberekről is szó volt, akik minden előrelátható ok vagy jel nélkül haltak meg egyszerűen... Sétált az utcán és habzó szájjal összesett, megállt csak úgy a szíve, stb...
Ez engem most valahogy nagyon nyomaszt, a gondolat, hogy végülis bárkivel történhet ilyen... nem sok az esélye, gondolom, de azért mégis... Ráadásul szedek gyógyszereket, lehet egyszer egy mellékhatás miatt simán csak meghalok... miközben mondjuk pár baráttal nevetgélek, a következő pillanatban pedig már fekszem...
Lehet, hogy csak én gondolkodok ilyen hülyeségeken, de most tök szar kedvem lett miatta...
A fociban egyre gyakoribb... :/
Van egy debreceni tizenéves srác (nem tudom a nevét). Néhány éve történt ilyen hirtelen összeesés vele, újraélesztették, de már nincs tudata, vegetatív szinten él... túlságosan károsodott az agya :/
Fehér Miklós a leghíresebb ilyen haláleset eset nálunk 24 évesen. Fabrice Muamba tavaly túlélt egy ilyet 23 évesen, és teljes értékű életet élhet, de már profi sport nélkül.
Igen, szomorú... erejük teljében lévő emberek, mégis ilyen történik velük :(
Még mindig jobb, mintha öregen, demensen, pelenkásan fekszel
az elfekvőben.
A halál előtt az ember nem azt szokta megbánni (általában) amit tett, hanem amit elmulasztott. Ezért élni kell. Mintha ez lenne az utolsó napunk. Persze, azért ésszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!