Hogyan lehetne "mágikus" vonzerőm?
Sajnos az embereket taszítom magamtól pedig teljesen átlagos vagyok,nincsenek nagyon barátaim.A régi barátaim közül is többen hiányoznak.Érdekelne,hogy mit tehetnék annak érdekében,hogy az embereket magamhoz vonzzam és,hogyan lehetnék népszerűbb...
Köszönöm! :)
21 év
Nem vagyok kövér...Bár egy picit fogyni szeretnék,de nem gondolom,h ezen múlik...
Vmi sikerkönyvre gondolsz?
küldj egy képet magadról, mondj el pár dolgot még magadról, és elmondom min kell változtatni min nem...és itt nem csak a külső dolgokra gondolok
14/l
Szerintem csak mosolyog többet, és hogy a mosolyod még szebb legyen használj szájfényt.Ne rúzst,szájfényt!!
Ne használj sok sminket! :)
Öltözz divatosan!
Vegyél mindenben részt!
Nagyon szívesen! :) Hát ha a belsőre gondolunk..
Akkor például.. Légy azzal is kedves akit nem csípsz, mert a benyomás.. :D Legyél az a kis kedves lány akit mindenki szeret, aztán majd ugyis látják rajtad hogy érdemes veled barátkozni :) (amúgy 4.-es voltam!)
Köszönöm! :) Aranyos vagy!;´)
Igen olyan szeretnék lenni viszont nem tudom hogyan... Esetleg tipp? :)
A kérdésedre a válasz meg vagyon írva. :)
Csupán tudnod kell, hol keresd. Látom nem határolódsz el a könyvektől, ezért abból rengeteget lehet ajánlani. Sok-sok önismeretfeltáró és képességfejlesztő könyv van. Ha felismered a valódi problémákat, akkor hatékonyan tudod őket kezelni. Csupán jó helyen kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!