Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyi időt birnál ki egy...

Mennyi időt birnál ki egy idegen helyen?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha nem otthon vagy, hanem pl barátaiddal,rokonaidnál,kollégiumba,stb . =)

Írd le hogy mennyi időt,mért annyit,és kort nemet is lécci x)

2009. aug. 30. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha néha látnám a szüleimet, akkor simán odaköltöznék néhány haverhoz, szóval bármennyit. :D

l/12

2009. aug. 30. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
2 hétig majdnem szó szerint isten háta mögött voltunk, ottalvós tábor, amit fogtak a horgászósok, azt ettük (kis túlzással, persze). telómat "elveszettem", de "megtaláltam" a tábor végére. de sokkal tovább is bírtam volna :)
2009. aug. 30. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen a társaság. Fél éve vagyok külföldön, két társaság volt. Az első jó, a második rossz. Szóval most már ki van a t....m. Viszont az első csapattal még simán menne :)
2009. aug. 30. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 20 éves koromban kb. 1 hónap múlva kezdett honvágyam lenni külföldön. Most nem tudom, mert nincs rá alkalom, hogy kiderüljön. (41F)
2009. aug. 31. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
attol függ kivel^^ csakis fidzsin vagy havajon!!!XD
2009. aug. 31. 11:38
 6/6 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, egyetértek!XD
2009. aug. 31. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!