Minek tanuljak?

Figyelt kérdés

2 napom van, hogy eldöntsem. Leírok pár dolgot magamról, kérlek segítsetek! :(

Lány vagyok. Szeretem az állatokat. Szeretnék érteni a művészetekhez (rajzolás, színészkedés) , de amilyen szerencsém van nem vagyok megáldva semmilyen tehetséggel. Nem vagyok valami kitartó, csak abban ami tényleg érdekel és úgy gondolom megéri. Hamar megunok dolgokat és nem vagyok valami finnyás típus. Kedvenc tantárgyam nem igazán van, szeretek ezt-azt, de ..... utálok tanulni. Nekem annyi a tanulás, hogy többször elolvasom és viszlát. A színészkedést nézegettem mostanában, de anya azt mondta, hogy nem értek hozzá. Énekhangom nincs. Majd szeretnék (esetleg) külföldre menni. Ha van még kérdés, kérlek, írj privátot.

A segítséget előre is köszönöm!

2013. jan. 19. 13:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kimagaslóan jó semmiben. Kitűnő vagyok, de ez nekem nem jelent semmit...
2013. jan. 19. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Én a helyedben megpróbálnám a rajzot, az elején nagyon nehéz lenne, de aztán belejönnél (rajzos osztályban sem tud mindenki szépen rajzolni). :)
2013. jan. 19. 16:10
 3/4 A kérdező kommentje:
14 vagyok. Van egy-két dolog, ami jól sikerül, de az ritka... Köszönöm a választ! :) Csak én szerintem gond nélkül ezt nem tudnám csinálni, mert ha nem megy és erőltetem, csak szenvedés az egész. :(
2013. jan. 19. 16:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor inkább gimnáziumban a helyed, ott még bőven el lehet dönteni, hogy mit szeretnél. És az alatt a 4 év alatt még rengeteget fogsz változni, plusz mellette tudod csinálni, ha valami jobban érdekel.

Saját példa: én 5 évig jártam műszaki szakközépbe, egyedül nekem lett kitűnő érettségim az osztályban és ebben az irányban is tanultam tovább. Most egyetemen vagyok és azt kell mondjam, azoknak könnyebb, akik gimiből jöttek, mert ott pl matekból többet tanítanak.

És ha felsőoktatásban szeretnél majd továbbtanulni, akkor a humán szakokon kívül mindenhol kell matek és gimnáziumban nem hanyagolnak el bizonyos irányokat.

Ezeket érdemes tudni szerintem. :)

2013. jan. 19. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!