Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ha egyes filmektől...

Normális ha egyes filmektől ennyire szomorú leszek?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez beteges, hogy ha megnézek vlmilyen drámát, vagy most pl egy anime sorozatot Nana(most gondolom azt gondoljátok, hogy tényleg nem normális az aki egy anime miatt szinte sír), de ha egyszer annyira megható. Nem vagyok síros fajta. De rámtőr egy olyan nagy szomorúság, hogy úgy érzem nincs semmi a világon ami felvidíthat olyan mind ha velem történne az ami a szereplővel, legalább is ezt érzem egy darabig(1-2 órájig erőssen, aztán másnap már nem igazán gondolok rá, aztán este eszembe jut és megint szomorú leszek de nem olyan erőssen mint az elején. Ilyenkor megszűnik minden ami körülöttem van, úgy értem mintha egy idegen világban lennék, mintha nem tartoznék ide, pedig ez az én életem). Annyira beleélem magam, vagy átérzem a szereplők érzéseit, hogy ez már szinte beteges. Arra gondolok bárcsak megismerhetném azokat a szereplőket, de ez lehetetlen mert nem léteznek, és ez elszomorít mert ez 1 dolog ami nem valósulhat meg. Nem tudom mi van velem. Ez jól van így? Mért esek túlzásokba?
2009. aug. 29. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond. A férjem már megszokta, hogy én is ilyen vagyok, csak mosolyog rajtam és azon csodálkozik, ha egy szomorú jelenet, vagy vég miatt nem sírok. A múlt héten például a VUK című mesén pityeredtem el Karak halála miatt.
2009. aug. 29. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
mert egy buta kisgyerek vagy még! ne aggódj, később nem leszel szomorú, hogy nem találkozhatsz mesefigurákkal a tvből, mert inkább azzal fogsz foglalkozni, hogy kitudd fizetni a gázszámlát, és a gyerekeid ne fagyjanak meg!
2009. aug. 29. 23:43
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
nem, de, talán, kitéedekel
2009. aug. 30. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"mert egy buta kisgyerek vagy még! " - Te meg egy nemmondom meg mi vagy -.- Igenis, vannak megható filmek és animék. És én is el tudok rajtuk szomorodni, mert az életből merítenek. Pl. eszembe jut a lány, akit nagyon szeretek, stb. És nem vagyok kisgyerek. Igen, normális.

22/F

2009. aug. 30. 00:15
 5/10 anonim ***** válasza:
9%
nem azt mondtam, hogy nem lehet meghatódni egy filmen, jeleneten, énis megszoktam. de miez hogy ettől lesz szomorú hogy nem találkozhat velük? te jó ég!
2009. aug. 30. 00:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer néztem valami filmet, amiben a egy angliai ember csinált egy időgépet (1900-as időkben) és előreutazott, mert elvesztette a szerelmét, aztán 2027-ben (asszem) a Holdban robbantottak, mert éttermet akartak csinálni. A Hold szétrobbant, és egyre közelebb ment a földhöz. Majd az ember valahogy elájult az időgépen, és előreutazott több ezer évet. Akkor is éltek emberek, csak egyik része a föld alá menekült, és teljesen átalakult szörnyé, a másik része megmaradt rendes embernek. A Hold pedig szétesve keringett a Föld körül. A film után valamiért nagyon féltem, pedig nemvagyok az az érzelgős tipus, aki sír a film végén stb...
2009. aug. 30. 20:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Mi volt annak a filmnek a címe? Nagyon ismerős, azt hiszem valamikor régen láttam...
2009. aug. 30. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
A címe: Az időgép. És nem 2027-ben hanem 2037-ben robbantanak a Holdon.
2009. aug. 31. 11:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincs semmi bajod:) én multkor elsírtam magam a pedigree-s reklámon:D
2009. aug. 31. 13:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a Vampire knighton sírtam xd
2010. júl. 18. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!