Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi tud még segíteni rajtam?

Mi tud még segíteni rajtam?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretnek engem az emberek, fogalmam sincs miért, de még a családomban se senki. Állandóan csak kritizálnak és csesztetnek, és így még taszítóbb leszek még azoknak is, akik nem ismernek. Ha szóba hozom, hogy milyen gondjaim vannak, nem hisznek nekem.

2013. jan. 16. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem depressziós vagy és negatívan látod a világot.

menj el ha úgy érzed pszichológushoz.

2013. jan. 16. 20:02
 2/3 anonim válasza:

Kevés az önbizalmad.Szerezz barátokat:D Mindenki jó valamiben, próbáld megkeresni, hogy te miben! Kell egy kis akaraterő! Állíts magad elé célt, álmokat amit el szeretnél érni, Így meg lesz a motiválás. Nem hiszem, hogy a családod, nem támogatna téged valamiben, amiben jó vagy, szereted csinálni :)

Régebben nekem is voltak ilyen problémáim, de leküzdöttem őket, mindenféle pchiológiai segítség nélkül. elkezdtem ázsiai zenét hallgatni, ami személyiséget, stílust adott nekem. Azóta különlegesnek érzem magam. És életcélommá vált kijutni oda. Azóta a tanulás is sokkal jobban megy, mert van motiváció :D

2013. jan. 16. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak azért kritizálnak és csesztetnek, mert jót akarnak, csak ennek pont ellentétes hatása van...

Így látatlanban nem tudom, hogy miért nem szerethetnek az emberek, ha gondolod írhatsz, hátha tudok segíteni.

2013. jan. 18. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!