Ez normális? Bővebben alul
és ha most akármilyen választ írok, közben tudni fogom hogy engem is gyűlölsz..
nem ez nem normális, gáz!!
őket sem tudod sajnálni?
Én sem vagyok oda az emberekért, de akit nem ismerek azt nem gyűlölöm, abszolút nem érdekelnek más emberek, de azért nem gyűlölöm őket. Így soha nem fogsz új embereket megismerni, ha alapból minden idegent gyűlölsz.
Meg tudnád fogalmazni, pontosan miért gyűlölöd őket?
Mit tettek, mivel érdemelték ki gyűlöletedet?
Nem úgy van ez igazából, hogy csak egyszerűen magadba vagy zárkózva és elkergeted aki közeledne?
Vagy netán többre tartod magad a többieknél?
Gondolkozz el ezen, szerintem megtalálod a megoldást és egyből nem fogsz olyan rossz szemmel nézni a többiekre.
na énis igy vagyok!!!!!!Nagyon szeretem az állatokat!!!!!!4persze férjemet gyerekemet családomat szüleimet szeretem de a többi embert nem!!!!!!sokat átvertek már!!!!!Ésha olyat látok a tvben nem sajnálom az embert de ha az állatokat látom bántani bőgök. 8 kutyám van nem állateladással fogalakozunk, csak vannak mert annyira szeretm őket!ők feltétel nélkül tudnak szeretni!!!!!!!
az emberek nem!!!!!!kivétel a szüleim és a férjem meg a picink:)
09:58 -es ÉN mikor támadtalak hátba? :O mégcsak egy országban sem élünk...
második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!