Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Bővebben alul

Ez normális? Bővebben alul

Figyelt kérdés
Hát én úgy vagyok vele hogy csak azokat sajnálom akiket szeretek,és az állatokat(de ebből mindegyiket!) és gyűlölöm az embereket... nem tudom miért vagyok ilyen,de kicsit érdekes =S
2009. aug. 29. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

és ha most akármilyen választ írok, közben tudni fogom hogy engem is gyűlölsz..

nem ez nem normális, gáz!!

2009. aug. 29. 21:51
 2/10 A kérdező kommentje:
tudom.. >.> egy kicsit szégyellem is magam ezért...
2009. aug. 29. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

[link]

őket sem tudod sajnálni?

Én sem vagyok oda az emberekért, de akit nem ismerek azt nem gyűlölöm, abszolút nem érdekelnek más emberek, de azért nem gyűlölöm őket. Így soha nem fogsz új embereket megismerni, ha alapból minden idegent gyűlölsz.

Meg tudnád fogalmazni, pontosan miért gyűlölöd őket?

Mit tettek, mivel érdemelték ki gyűlöletedet?

Nem úgy van ez igazából, hogy csak egyszerűen magadba vagy zárkózva és elkergeted aki közeledne?

Vagy netán többre tartod magad a többieknél?

Gondolkozz el ezen, szerintem megtalálod a megoldást és egyből nem fogsz olyan rossz szemmel nézni a többiekre.

2009. aug. 29. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:

na énis igy vagyok!!!!!!Nagyon szeretem az állatokat!!!!!!4persze férjemet gyerekemet családomat szüleimet szeretem de a többi embert nem!!!!!!sokat átvertek már!!!!!Ésha olyat látok a tvben nem sajnálom az embert de ha az állatokat látom bántani bőgök. 8 kutyám van nem állateladással fogalakozunk, csak vannak mert annyira szeretm őket!ők feltétel nélkül tudnak szeretni!!!!!!!

az emberek nem!!!!!!kivétel a szüleim és a férjem meg a picink:)

2009. aug. 30. 00:30
 5/10 anonim ***** válasza:
2. válaszólo!!hűűűűűűűűűűűűű őket tudom annyira borzasztó!!!!!!még a könny is a szemembe futótt!:((((De én az állatokat jobban sajnálom ... mert multkor is mi volt, a kiskölyök kiszurta elevenen a kiscicca szemét!!!!!!még tvben volt. borzasztó!!!!!!!
2009. aug. 30. 00:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok.2.válaszoló.Engem nem hatott meg..Én azért gyülölöm az embereket mert KIVÉTEL NÉLKÜL mindegyik hátba támadott , átvert, kihasznált...
2009. aug. 30. 09:58
 7/10 anonim ***** válasza:

09:58 -es ÉN mikor támadtalak hátba? :O mégcsak egy országban sem élünk...

második voltam

2009. aug. 30. 12:47
 8/10 anonim ***** válasza:
9:58 vagyok. Nyilván nem ismerem mind a 6,5 milliárd embert a Földön, de Akiket ismerek, azok MIND hátba támadtak...
2009. aug. 30. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mindenkit sajnálok aki szenved,DE AKI MAGA TEHET RÓLA AZT KEVÉSBÉ...2.Ez tényleg borzasztó:˛(
2009. aug. 30. 15:33
 10/10 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: nem,nem sajnálom őket se, a gyűlöletemet meg azért érdemelték ki mert néhány ember olyanokat tesz a védetlen állatokkal hogy csak na... és zárkózott is vagyok,nem szeretek kint lenni,nyaralni se megyek,sehova se megyek max suliba de ott is alig szólalok meg. a gyerekeket meg borzasztóan utálom(tudom most jönnek a válaszok: te is voltál gyerek) mert mindent elszúrnak vagy épp valamiben kárt tesznek...(3.válaszoló: bocsi... =( ez volt az első megbánásom szinte) én csak az állatokban vagyok képes megbízni,mivel ők nem mondják el a titkokat,szeretnek,nem beszélnek ki,nemkér kölcsön semmit,és "figyel ameddig kell",de akiket ismerek azok mind ennek az ellentétét "mutatják". mint például ma valamelyik oszt.társam megkérdezte: még mindig ugyanoda fogsz járni? azt mondtam rá igen, erre ő de kár... hát mondanom se kell hozzá az életbe nem szóltam,sőt nem is érdekelt... és erre így kell válaszolnia? nem értem az embereket... de amúgy köszönöm a válaszokat! de senki ne vegyen magára semmit!
2009. aug. 31. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!