Hogy legyek magabiztosabb? 18L
Sosem húzom ki magam, állandóan ideges vagyok mert hátha rosszul nézek ki!Nem vagyok biztos magamban...
Mit tegyek?Ráadásul nemsokára kezdődik a suli, és félek megint félni fogok sok mindentől:S
régen én is féltem ettől még mostse vagyok olyan magabiztos de pár tanácsot azért adok..
Mindig gondolj valami kedvesre például bocikra , vegyél mély levegőt , ha valami cikit akarsz kérdezni mondani ne gondolj rá csak mond üres fejjel : D
Legyél nyugodtan pofátlan (túlozni nemszabad) és ha valamit elcsesztél , attól csak érdekesebb elsz a dolog ,
Élvezd az életed és ne csak a jót próbáld elérni , hiddel a Rossz mégtalán jobb is :)
Az önbizalmadat kellene növelned, erre vannak különböző módszerek, tanfolyamok is!
ISMERD MEG ÖNMAGAD!
Meg kellene ismerned a saját külső és belső tulajdonságaidat, a jó tulajdonságaid kiemelni, megszeretni önmagad (ha te magad nem szereted, nem tiszteled, akkor hogyan várod el, hogy mások szeressenek, tiszteljenek?)...
Az is az önbizalmadat növeli, ha megismered a korlátaidat : mire vagy képes és mire nem?...
Első körben szerezz be önbizalomnövelő könyveket, ha ezekből nem tudod megtanulni a módszert, akkor javaslok önbizalomépítő tréningeket, tanfolyamokat.
Te bisztosan nagyon szép,és inteligens lány vagy!önkritikáddal viszont baj van!állj fel, nézz a tükörbe, és húzd ki magad, és mondogasd ezt egy darabig:Szép vagyok.
De ne egyszer hanem több napig. meglátod csodát tesz!anyadba rögzül és magabisztosabb leszel tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!