Hogyan változhatnék meg? (többi lent)
Ha valamibe belekezdek, és esetleg nehézségbe ütközök, abbahagyom. Pl: Elkezdem tanulni a törit, nehezen megy és inkább otthagyom. Vagy elkezdek angol tanárhoz járni, sok szót kell megtanulni, nimcs hozzá kedvem vagy éppen csak nagyon nehéz kifejezések, és az első ami eszembe jut, az, hogy "felmondok".Szólok a tanárnak h többet nem megyek és persze kitalálok valami ürügyet.
Hogyan változhatnék meg? Tudom, hogy így nem helyes és bánt is a dolog, de egyszerűen nem bírom folyatni.Muszáj otthagynom, ha vmi nehézségbe ütközök.
Szeretnék 1x végre valamit végigcsinálni függetlenül attól, hogy mennyire nehéz. :/
Régen amúgy nagyon szorgalmas voltam tanulás terén. Ha kellett egész nap tanultam és méel is felkeltem korán tanulni.Most egyszerűen nem tudom megtenni. Ha reggel fel is kelek tanulni, akkor előtte nap délután (szinte)semmit nem tanulok.
Tudom, hogy így nem mehet tovább és szeretnék változni, mert így csak 1 mihaszna senki lesz belőlem, de nem tudom hogyan.Annyira elkeseredettnek érzem néha magam.Úgy érzem, az élet nagyon igazságtalan velem és ez még tovább rombolja a lelkesedésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!