Miért álmodom sokszor azt, hogy csókolózom valakivel?
Nagyon sűrűn vannak ilyen álmaim... És soha nem ugyanazzal az emberrel, hanem mindig mással, Mit jelenthet ez?
17/L
Nem, nincsen :D
De ötletes :D
Igen, az, hogy már nagyon szeretnél csókolózni, vagy szeretnél egy fiút(ha még nem volt, persze).
Nekem is vannak olyan álmaim, hogy egy gyönyörű lánnyal vagyok, akinek nem látom az arcát, de tudom róla hogy az és a barátnőm, csak a valóságban egyáltalán nincs senkim és igen, vágyok rá, hogy legyen.
19/F
én is, egész nyáron ilyeneket álmodtam :) VOLT egy barátom... nagyon vágytam/vágyok romantikára, ölelésre, csókra. tőle ezeket nem kaptam meg.
14/L
Az álom a tudatalatti kivetítése öhm vagy valami hasonló, a vágyainkat jelenítik meg, vagy amin ébren is sokat gondolkodunk. Bár akkor nemtom mért vannak rémálmaink, mert nem arról fantáziálok h egy őrült perverz baltával kerget:D De a te álmod tényleg lehet az miatt h a valóságban is erre vágysz. és hogy mindig mással, az talán azért van mert nincs olyan konkrét személy akihez komoly érzelmek fűznének, akihez kötődnél. Nekem pl olyan volt h csókolóztam pasival, de az arcát sosem láttam, sosem tudtam meg h ki volt az, és ez több éjszakán is megismétlődött, de máig sem tudom h melyik srác lehetett:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!