Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért álmodom sokszor azt,...

Miért álmodom sokszor azt, hogy csókolózom valakivel?

Figyelt kérdés

Nagyon sűrűn vannak ilyen álmaim... És soha nem ugyanazzal az emberrel, hanem mindig mással, Mit jelenthet ez?

17/L

2009. aug. 29. 17:45
 1/8 anonim válasza:
Szerintem azért van, mert nagyon szeretnél már egy fiúval csókolózni és azért álmodod ezt.
2009. aug. 29. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül egy kutyád akinek reggelente az a szokása hogy képen nyal??
2009. aug. 29. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Az erotikus álmok az elfojtott v. beteljesületlen vágyat jelentik.
2009. aug. 29. 18:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem, nincsen :D

De ötletes :D

2009. aug. 29. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az, hogy már nagyon szeretnél csókolózni, vagy szeretnél egy fiút(ha még nem volt, persze).

Nekem is vannak olyan álmaim, hogy egy gyönyörű lánnyal vagyok, akinek nem látom az arcát, de tudom róla hogy az és a barátnőm, csak a valóságban egyáltalán nincs senkim és igen, vágyok rá, hogy legyen.

19/F

2009. aug. 29. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:

én is, egész nyáron ilyeneket álmodtam :) VOLT egy barátom... nagyon vágytam/vágyok romantikára, ölelésre, csókra. tőle ezeket nem kaptam meg.

14/L

2009. aug. 29. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az álom a tudatalatti kivetítése öhm vagy valami hasonló, a vágyainkat jelenítik meg, vagy amin ébren is sokat gondolkodunk. Bár akkor nemtom mért vannak rémálmaink, mert nem arról fantáziálok h egy őrült perverz baltával kerget:D De a te álmod tényleg lehet az miatt h a valóságban is erre vágysz. és hogy mindig mással, az talán azért van mert nincs olyan konkrét személy akihez komoly érzelmek fűznének, akihez kötődnél. Nekem pl olyan volt h csókolóztam pasival, de az arcát sosem láttam, sosem tudtam meg h ki volt az, és ez több éjszakán is megismétlődött, de máig sem tudom h melyik srác lehetett:D

15/L

2009. aug. 29. 22:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2009. aug. 30. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!