Meg szeretnék ismerkedni vele, hogyan tegyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fiú, akit már két éve figyelek, és azóta sem mertem hozzászólni v ilyesmik. Ő olyan fiú, akit mindig is elképzeltem, és épp ezért félek, hogy első alkalommal, mikor megismerném, elrontok mindent, hisz még pasim se volt 16 éves létemre. Szerintetek mit csináljak? Hogyan ismerkedhetnék meg vele, hogy ne legyek nyomulós v ilyesmi? Ő 18 én 16 vagyok. Köszi előre is!2013. jan. 13. 18:06
1/3 anonim válasza:
nem sok módon lehet elrontani csak ha parázol hogy elrontod. csa vedd lazára a dolgot menj oda hozzá mutatkoz be "szia Timi vagyok" ha ő is bemutatkozik akkor jó. ha furcsán néz és elfordul az gáz és inkább hagyd a fiút. én is 16 éves fiú vagyok ugyan ilyen parázós voltam de amint idősödök úgy komolyodok is. most már meg merem kérdezni az eladót hogy hol a kenyér : ) mind1. ha hozzám odajönne 1 lány és bemutatkozna akkor ha épp beszélgetek is a haverokkal akkor én is bemutatkoznék "szia én Dani vagyok, a barátaimnak csak Danci vagy Kefír" kicsit furcsállnám de örülnék ha nem is lány de 1 rendes ember odajönne és összehaverkodnánk. tedd te is ugyan ezt és ha jobban össze ismerkedtetek akkor összebarátkoztok ha minden jól megy. bonyolultan hangzik de tök egyszerű. egyszerű barátkozás és ha úgy alakul több is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi:) Jó hogy fiú vagy, így jobban elhiszem! :D És nem baj! :)
2013. jan. 14. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!