Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől van, hogy valamikor van...

Mitől van, hogy valamikor van önbizalmam valamikor meg nincs?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ez már a sokkadik kérdés,de nem értem tök jól vagyok suliba tök vidám vagyok... Csak van egy barátom aki lelkileg teljesen kicsavar néha... Vagy azért sírok,hogy hiányzik vagy azért sírok,mert megbántott és mikor ideges vagyok utána pánik rohamok törnek rám! Ez olyan,hogy megijedek dolgoktól, alig kapok levegőt. A másik ok,hogy engem szoktak zavarni ha 1 férfi csopor többször néz meg... nem vagyok nem táncos de utálom mikor rám néznek elkezdennek sugdólozni..

2013. jan. 13. 16:07
 1/1 anonim válasza:
Hát akkor egy cipőben járunk. Az a 'barátod' a szerelmed lenne? Mert ahogy olvasom neked ő nagyon-nagyon sokat jelent. Tehát gondolj bele abba is, hogy szerelmes vagy belé! Fogadd el ezt a tényt! Engem is NÉHA zavar ha egy férfi csoport megnéz és sugdalóznak. Mindig attól félek, hogy vajon rosszat vagy jót gondolnak rólam?
2013. jan. 16. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!