Miért van ez? Miért lesz ilyenkor undorom?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy ha interneten egy lánnyal beszélgetek tök jól megvagyunk stb.És én is már azon a tudaton vagyok hogy milyen jó lenne ha járhatnék vele.De mikor meglátom az illető képét elundorodom tőle :S.És már nem az a kép van róla a lelkemben mint addig.Miért van ez?És mit lehetne tenni ellene?2009. aug. 28. 23:33
2/8 anonim válasza:
Nem tetszik a lány. Próbálkozz élőben és akkor rögtön tudod majd, hogy undorodsz vagy nem.
3/8 anonim válasza:
és mikor legelőször láttad a képét akkor is undorittál tőle?
4/8 anonim válasza:
mert nem olyan, mint amit elképzeltél.
és lehet hogy ő is ugyanígy taszítónak talál téged, ha lát rólad képet.
5/8 anonim válasza:
ha beszélgetsz látatlanban valakivel elképzeled milyen is lehet. inkább jobblenne nem elképzelned mert úgy is bomba nőt vársz és akkor ugysem az lessz. mégha nem is csúnya akkor is szebbet vártál. szerintem hülyeség interneten ismerkedni nagy szerencse kell hogy azlegyen külsőleg belsőleg akit te szeretnél, mert attól hogy irkálgattok még nem ismered ki!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Amúgy nem úgy ismerkedtünk hogy komolyabb kapcsolat legyen belőle!
2009. aug. 29. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!