Teljes mértékben. Csak mindenki annyira ki van bukva a "sz@r világ" miatt, hogy eszüklbe sem jut, hogy mennyire szép, és milyen szerencsések vagyunk, hogy itt lehetünk.
Ami meg el van barmolva, arról mi, emberek tehetünk, nem más.
2009. aug. 28. 23:03
2/12 anonim válasza:
első! de talán mindenki pont azért van kibukva mert elbarmoltuk a világot.. erre nem gondoltál? :F
2009. aug. 28. 23:07
3/12 anonim válasza:
Egyetértek a mondattal.
2009. aug. 29. 03:30
4/12 anonim válasza:
én is egyetértek vele!!!!!
Az élet szép ,
csak tudni kell benne élni!
2009. aug. 29. 08:16
5/12 anonim válasza:
Abszolut nem, szerintem csak a vakok hisznek abban hogy az élet szép, naponta hány embert gyilkolnak meg, idióta politikusok menyi szart kitaláltak, .... az élet szar, és nem vagyok emós, nem sirok, csak észre veszem...
2009. aug. 29. 11:10
6/12 anonim válasza:
osztom az utolsó válaszoló válaszát!
és nem vagyok emo... -.-
csak nézzetek körül. Mi szép van ebben, ami itt megy az országban és a vliágon? :S
2009. aug. 29. 14:28
7/12 anonim válasza:
Utolsóknak: ha nem az emberiséget nézed, a többi gyönyörű... az állatok, a természet, minden... tökéletes.
Csak minket hagyj ki ;]
2009. aug. 29. 15:54
8/12 anonim válasza:
Szeretet és béke testvéreim!
2009. aug. 29. 18:10
9/12 anonim válasza:
Én azt tanácsolom , "Nézz Messzebb"
Ebben a 2 szóban is mindenki azt lát amit akar. Ettől gyönyörű ez a világ , hogy te magad alakítod , viszont amit alkotsz csak mások szemén keresztül fog majd valamit is érni
2009. aug. 29. 21:55
10/12 anonim válasza:
ki hogy látja! Ha arra tekintessz, van családod, szereted őket akkor nagyon jó, ha arra hogy 100milliós végkielégítést kapnak mások, mig normál ember kidolgozza a beleit sem keresi meg élete során sem akkor nem!!!!!!!!!Én azért megprobálom pozitivat keresni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!