Tisztelt hölgyek, ellenszolgáltatás nélkül mennyi pénzt fogadnátok el maximálisan egy úriembertől? (Általában véve érdekel, nem konkrét személyről van szó. )
Figyelt kérdés
Természetesen tudatában vagyok, hogy minden hölgy válasza őszinte.2013. jan. 10. 19:22
11/13 anonim válasza:
"Természetesen tudatában vagyok, hogy minden hölgy válasza őszinte."
Hogy egy ribancnak nézel aki bárkivel lefeküdne és ezt mennyi pénzért?
Ilyen emberektől hányingert kapok.
12/13 anonim válasza:
A kérdező senkit nem nézett ribancnak.
az ellenszolgáltatás nélkül azt jelenti, hogy neked semmit az ég egyadta világon nem kell érte tenned.
Nem tudom ki pontozott le azért, mert azt írtam max. 600 forintot, de üzenem neki, hogy jobb helyen ennyibe kerül egy finomabb kávé. Ennyit szívesen elfogadnék egy úriembertől.
13/13 A kérdező kommentje:
Az utóbbi válaszoló érti a dörgést. ;-)
2013. ápr. 12. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!