Mindig az exeim adatlapjait nézegetem Fb-on. Hogyan szokhatnék le erről?
Figyelt kérdés
Másfél éve élek komoly párkapcsolatban, előtte 2 évig csak ismerkedések voltak, szóval semmi komoly. Mégis mindig ezeket a srácokat nézegetem a facebook-on, na meg a régi exeimet. Egyikük iránt sem érzek semmit (viszont a mostani Párom nagyon szeretem), mégis érdekel, hogy mi van velük. Egyik nap azon kaptam magam, hogy már egy órája "kutakodok". Miért van ez így és hogyan szokhatnék le erről? Már próbáltam, hogy mindenkit letiltottam, de csak pár napig "bírtam" és feloldottam őket a tiltás alól. Nem akarom rájuk pazarolni az időm... :/2013. jan. 9. 23:51
11/15 anonim válasza:
A nem normálisság fogalma számomra ott kezdődik, amikor valaki rendszeresen kutakodik az exei után, vagyis a napi rutin része, hiába ért véget már relatíve régen a kapcsolat. Egyszer-egyszer megnézni teljesen oké, hiszen az ember alapvetően kíváncsi. Az exek szidását pedig arra az esetre értettem, amikor valaki a szakítás után a düh fázisában van. Ez pedig teljesen normális, hiszen a feldolgozás része és igenis negatív reakciót vált ki az emberből, ha meglátja az ex új csaját, amikor még nincs túl rajta. Annyira bírom, amikor egyesek egy bizonyos meglátás alapján kinyilatkoztatják, hogy ez meg az NEM normális. Állítom, normálisabb vagyok mint itt bárki más, pont mert friss szakításkor mikor az arcomba tolta az exem, hogy új csaja van, kiborultam és lecsekkoltam a csajt. Ugyanis éppen hogy ez a normális reakció. Aki ilyenkor legyint egyet, az vagy nem is kötődött soha az exéhez vagy pedig betegesen elfojtja az érzelmeit.
12/15 anonim válasza:
Én is szoktam... Érdekel, mi van velük, csak sokszor nézek nagyokat, milyen sz@r nőket képesek összeszedni (pedig én sem vagyok egy top10 csaj, de ezek nagyon gázul néznek ki...)
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a normálisakat meg főleg. :)
Azért ne értsetek félre, nem a napi rutinom része, kb. hetente 1x nézelődök. De most újra letiltottam mindenkit, és tartom magam.
2013. jan. 10. 13:33
14/15 anonim válasza:
Az 5. vagyok.Így legyen az ember őszinte.Én leírom, hogy velem mi a helyzet,és lepontoznak...
Akik nem tartják normális dolognak:igen,lehet, hogy nem az.De kérdem én,itt mindenki csak normális dolgot művel mindenben???De jó!!!
15/15 anonim válasza:
Nekem két exem van, az elsővel "jó" kapcsolatom van, a másodikkal meg fhuuuu... A másodikat jobban is szerettem, ha lehet ilyet mondani. :) Egyeske új barátnőjével egy suliba járok, tudja, hogy ki vagyok, ha találkozunk, mindig köszönünk és mosolygunk egymásra, szerintem tudja, hogy nincs bennem rosszindulat egyikük felé sem. Én vagyok az iskola aranyos kedves kislánya, de komolyan... :D De Ketteske... Neki nincs új barátnője, nemrég szakítottunk, két hónapja. Viszont minden egyes lány barátját gyűlölöm. Az összes egy hülye, buta, kényes, csúnya, ízléstelen....... Éritek. :))) Bolond vagyok. De már ők sem érdekelnek, ez az időszak kb. 3 hétig tartott a szakítás után, meg előtte az egész kapcsolat ideje alatt. XD Továbbléptem, most már nincs véleményem ezekről a lányokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!