Mit tennél meg és mit nem a párodért?
Mindent vagy semmit!
Mindent megtettem amit ember megtehet egy kapcsolatért, még is ráfáztam!
Ha visszafordithatnám...nem tennék semmit mert nem érte meg!
csak azt tenném meg, amit ő is értem.
de biztos nem lennék hajlandó eladósodni miatta, vagy olyat tenni, ami az elveimbe ütközik.
a páromat nem azért választottam, h megváltoztasson, hanem hogy vigyük egymást előre. ha ebben benne van a változás, akkor legyen, de csak miatta semmit sem változtatnék magamom. sem belülről, sem kívülről. de ő olyan jó hatással van rám, hogy mióta vele vagyok, fogytam 10kgt. és ez főleg nekem jó :)
NINCS OLYAN DOLOG AMIT MEG NE TENNÉK ÉRTE!!! DE TÉNYLEG!
AZ ÉLETEMET ADNÁM ÉRTE, HA KÉRNE TŐLEM VALAMIT MEGTENNÉM AKÁRMENNYIRE IS DURVA ESETLEG, GYILKOLNÉK ÉRTE, EMBERT ÖLNÉK HA AZT AKARNÁ, KIUGORNÉK AZ ABLAKON HA ARRA KÉRNE...stb.
TÉNYLEG BÁRMI AMIT ELTUDSZ KÉPZELNI, KIS DOLOG, KOMOLY DOLOG, VESZÉLYES DOLOG, BÁRMIT MEGTENNÉK ÉRTE! CSAK KÉRNIE KÉNE ÉS HERCEGNŐJÉBŐL SZOLGÁJÁVÁ VÁLNÉK ÉS TELJESÍTENÉM MINDEN PARANCSÁT :)
NAGYON SZERETEM ŐT!! TŰZBE MENNÉK ÉRTE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!