Rá szoktatok hangolódni a zenére?
Figyelt kérdés
Mármint átérzitek a mondanivalóját,a szövegét értitek,meg ilyesmi :)
Én mindig úgy szoktam és hangulat után megy a zene.
2009. aug. 27. 20:40
1/9 anonim válasza:
Én nem nagyon hallgatok olyan zenét amiben szöveg van!
Tech-House-t,Minimal Techno-t,vagy DnB-t és Electro-t hallgatok,azokban nem nagyon van szöveg,de végül is átérzem a zenét,vagy a hangulatát!
2/9 anonim válasza:
persze, szeretem max hangerőn, csak a kedves szomszédok kiakadnak ...
3/9 anonim válasza:
Nagyon rá szoktam hangolódni. :) Idegesít, amikor nem értem a zene szövegét, ezért mindig lefordítom magamnak... De az ilyeneknél még az ezredik hallgatásnál is libabőrös leszek. :)
4/9 anonim válasza:
Úúú! Én nagyon rátudok hangolódni, főleg fülhallgatóval. Úgy érzem, hogy teljesen átjár a zene. Kiráz a hideg, természetesen tiszta libabőr vagyok. Nagyon jó érzés, csak a megfelelő zene kell hozzá. Meg tudom érteni, hogy ez a techno-val meg az ilyesmikkel nem nagyon sikerül...
5/9 anonim válasza:
Dehogynem sikerül Techno-val!Nagyon is!Tévedsz!Csak neked más az ízlésed!
6/9 anonim válasza:
Igen. Van, hogy csak fekszek az ágyon, a hangfalakból üvölt vmi japán rock (punk-metal keverék:D), és érzem, ahogy szinte átjárja a testem minden porcikáját. Fantasztikus érzés.
7/9 anonim válasza:
persze
zenét hallgatni csak így lehet :)
8/9 anonim válasza:
Én is rá szoktam hangolódni!:D Úgy az igazi...aztán jöhet az ének, seprűvel való gitározás...:D
9/9 anonim válasza:
Igen. Csak a zene által vannak érzelmeim, átérzek mindent, mivel csak olyanokat hallgatok, amiknek van tényleges üzenete és nem üres...
Watch My Dying 4 Life! *_*
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!