Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az a dolog, ami erőt/remény...

Mi az a dolog, ami erőt/reményt ad, ha szükséged van rá? Gondolok itt zenére, vagy filmre, egyébre.

Figyelt kérdés
Nem nagy dolgokra gondolok, aprókra, amitől már jobban érzed magad, mert ad NEKED valamit pl zene, film, ha magad alatt vagy.
2010. jan. 8. 20:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%

ha van időm megnézem A Gyűrűk Urát:)

ha pedig nincs akkor kinyitom a Bibliát, zenét hallgatok

Queen:it's a hard life, i want it all meg van még pár jó "lelkesítő" számuk, vagy a Beatlestől a let it be-t

2010. jan. 8. 20:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem a Kis herceg című könyv. Úgy érzem, az élet eddigi összes nehéz pillanatán átsegített. Nem tudom elképzelni az életem anélkül a könyv nélkül.

Hatalmas zenebolond vagyok, de ha padlón vagyok, nem tudok zenét hallgatni, olyankor csendre van szükségem.

2010. jan. 8. 20:12
 3/21 anonim ***** válasza:

zene: Kowalsky meg a vega

film: Lúzer SC

étel: valami finom amit szeretek

2010. jan. 8. 20:13
 4/21 anonim ***** válasza:
2010. jan. 8. 20:17
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Film: Forrest Gump

Forrest monológjai nagyon bölcsek. Hátrányos helyzetéből rengeteg jót tudott kihozni. Minden alkalommal felfedezhető valami új a filmben. Nálam No 1-es !

Zene: Relaxáló, ázsiai, nosztalgikus, rock, rockabilly, mambo, operett, mulatós. Hangulattól függően.

Könyv: Rejtő, Harry Potter, meg hasonlók

Mindig találok valamit, ami javít a közérzetemen.

Ja, és az internet.

:D

2010. jan. 8. 20:25
 6/21 anonim ***** válasza:
én a olyankor a Led Zeppelin Stairway to Heaven-t hallgatom.Lenyughtat. Vagy a Moby Dick-re örjöngök.Filmbe a Én a kém. Könyvbe Diablo 1,2.
2010. jan. 8. 20:30
 7/21 anonim ***** válasza:
Fura módon nekem az ad erőt, ha azt látom, hogy mások is olyan problémákkal küszködnek, mint én. Ez nem káröröm, nem felvidít, hanem önbizalmat ad. Zenehallgatás meg hasonlók nálam nem működnek. Ha jó zenét hallgatok, amikor magam alatt vagyok, akkor a zenéről később ez a rossz hangulat fog eszembe jutni, pl van olyan zene, amit már nem nagyon merek hallgatni (pedig szeretem), még akkor sem ha vidám vagyok, mert az jut róla eszembe, hogy nincs barátnőm, magányos vagyok, és ha sokat hallgatom teljesen befordulok.
2010. jan. 8. 20:33
 8/21 anonim ***** válasza:

Naponta háromszor 3 perc:

Do You Love Me?

http://www.youtube.com/watch?v=w1iFjPNTI0I

:D

2010. jan. 8. 20:36
 9/21 anonim ***** válasza:
a RAP
2010. jan. 8. 20:40
 10/21 anonim válasza:
100%
meggyőzöm magam hogy a kitartáson kívül semmi nem segít, ha belefáradok, a mögöttem álló idő is pocsékba megy. ha valami miatt nagyon feszült vagyok, akkor tejeskávét csinálok, horrort olvasok, és megvárom a napfelkeltét, ez számomra egy "újrakezdést" jelent. napközben fáradtabb vagyok, de ér annyit h kibírjam.
2010. jan. 8. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!