Hogyan fejleszthetném a rajztudásomat?
Figyelt kérdés
Elég tehetségesen rajzolok, és szeretném ezt tovább fejleszteni. 14/L2013. jan. 8. 15:32
1/5 A kérdező kommentje:
ezt a szintet megközelítően rajzolok
és idáig szeretnék eljutni néhány év alatt (ha lehetséges)
mondjuk ez olyan szép, hogy elképzelhető, hogy csak egy fénykép, de hasonló élethűségis szeretnék eljutni. Gyorsan fejlédök, és tényleg megvan hozzá a tehetségem, csak a fantáziám nem olyan jó, de képről szinte mindent elképesztö hasonlósággal le tudok rajzolni
2013. jan. 8. 16:02
2/5 anonim válasza:
Autodidakta módon, könyvekkel vagy rajzszakkörökkel, képzésekkel...
3/5 A kérdező kommentje:
Milyen az az autodidakta?
2013. jan. 9. 15:40
4/5 problem3girl válasza:
az tényleg csak egy fénykép.De minél többet gyakorlod a rajzolást annál jobb leszel.Bár én nem todom.kiskorom óta megvan hozzá a tehetségem...kb így tudok rajzolni bár nem az enyém a rajz de bármikor megrajzolom simán: [link] és tudom ,hogy nagy a link. :// L/13 vagyok.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok!
Az autodidakta azt jelenti, hogy "önfejlesztő", vagyis tanár nélkül tanul. Én ilyen vagyok, sosem szerettem eljárni szakkörökre, stb. és én nem is éreztem, hogy túl sokat segítettek volna. Jobb ha magamhoz tudok igazodni, még ha így valamivel lassabban is tanulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!