Hogy fejleszthetném a rajztudásomat otthon?
Elég jól rajzolok ha kell képet is küldök.de embert meg testet árnyékolást nem a legjobban rajzolok.. :S hogy javíthatnám ezt ki hogy a rajztudásomat is növeljem?
14/f
Tudom hogy nagyon paraszt lesz a válaszom, ne haragudj: Rajzolj sokat.
Máshogy nem fog menni. Nincs rá különösebb trükk, vannak témák amiket ha sokat rajzolsz, egyre jobb leszel. Kockológia, csendélet, portré, akt. Tömören ezeket kell rajzolnod egymás után és menni fog.
Ajánlom Szunyogi András Rajz ABC című könyvét, az sokat segíthet neked. :))
Sok sikert!
Az egyik legfontosabb dolog szerintem a megfigyelés. Tehát ne rutinból rajzolj,hanem azt rajzold le ,amit látsz. Figyeld meg a fényeket és árnyékokat. Mi a legsötétebb és mi a legvilágosabb? Hol vannak a reflex fények?
A többit első már leírta.
Csak úgy tudom az drága! :(
Nekem meg annyi pénzem nincs.! :(
Rengeteg gyakorlás!
Bár nem mindenkinek van adottsága a rajzoláshoz,lehet,hogy van aki mást sem csinál csak gyakorol és mégsem tud jobbat rajzolni egy pálcikaembernél,van aki meg rajzolgat csak úgy hobbiból,és úgy megy neki,mintha már évek óta azt csinálná.
De én azt javaslom,hogy ne add fel,hanem gyakorolj sokat! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!