Mi változhatott meg?

Figyelt kérdés
19/F . egy nagy "kocka" voltam idáig,képes voltam egész nap gép előtt ülni és játszani-játszani-játszani reggeltől éjfélig,de mostanra mindegy mivel játszok gépen mindegyik sablonos,hamar megunom játszok 1-2órát és elég, ha leülök gépezni akkor inkább másokkal beszélek neten. Beleuntam gondolom. de most mit csináljak
2013. jan. 7. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
inkabb csinald telefonon. toltsd le a POU-t. naon cuki es napi szinten gondozni kell szoal ezzel kocka maradsz.
2013. jan. 7. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
fent van a telómon :D
2013. jan. 7. 20:13
 3/5 anonim válasza:
100%
Őszintén szólva, örülj hogy meguntad ! :D Lesz időd másra is. Én ilyenkor rendetrakok a szobámban, nosztalgiázok minden kis papirfecnin. Tök jó. Amúgy meg a játékokat én kb 2 nap alatt megunom xD Én is mindig beszélgetek másokkal, de amikor éppen van lehetőségem inkább megyek ki haverokkal lógni, nem olyan ciki hogy már nem vagy igazi kocka, hidd el xD
2013. jan. 7. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
ezt úgy hìvják h elkezdted élni az életqd :D
2013. jan. 7. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
ezt úgy hìvják h elkezdted élni az életed :D
2013. jan. 7. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!