Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy változhatott meg ennyire...

Hogy változhatott meg ennyire a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés

eddig nagyon kedves volt mindenkivel, segítőkész volt, most voltunk osztálykirándulni és engem le se szaart végig a fiúkkal volt az osztályból simán beült közéjük(13 éves) azt mondta, hogy neki nem tetszik senki, erre a buszon az egyik fiút a kezéből etette m&m-sel, összehozta a családnevüket, beleült az ölébe és mivel a fiú elég jó izomzattal rendelkezik, végig amint beszélt hozzá a vállát masszírozta, tapizta

kérlek segítsetek nem akarom a legjobb barátnőm elveszteni!

2010. máj. 5. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Most irigykedsz, vagy mi?
2010. máj. 5. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd elkezdett érdeklődni a fiúk iránt.Ez természetes.De amugy ha vagytok olyan jó spancik,mond el neki mi bánt...
2010. máj. 5. 10:17
 3/4 A kérdező kommentje:

elsőnek, nem irigykedem rá, mert nekem más fiú tetszik, csak én nem így akarok nála bevágódni

köszi második, nem igazán tudom, miért írtam ide csak jött...

2010. máj. 5. 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Az természetes hogy észervette hogy vannak fiúk is a világon.Az hogy ez az új stílus nem tetszik az egy dolog. HA legjobb barátnők vagytok akkor megtudod vele ezt beszélni, de azt nevárd hogy csak te legyél az életében
2010. máj. 5. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!