Hogy változhatott meg ennyire a legjobb barátnőm?
Figyelt kérdés
eddig nagyon kedves volt mindenkivel, segítőkész volt, most voltunk osztálykirándulni és engem le se szaart végig a fiúkkal volt az osztályból simán beült közéjük(13 éves) azt mondta, hogy neki nem tetszik senki, erre a buszon az egyik fiút a kezéből etette m&m-sel, összehozta a családnevüket, beleült az ölébe és mivel a fiú elég jó izomzattal rendelkezik, végig amint beszélt hozzá a vállát masszírozta, tapizta
kérlek segítsetek nem akarom a legjobb barátnőm elveszteni!
2010. máj. 5. 09:58
2/4 anonim válasza:
A barátnőd elkezdett érdeklődni a fiúk iránt.Ez természetes.De amugy ha vagytok olyan jó spancik,mond el neki mi bánt...
3/4 A kérdező kommentje:
elsőnek, nem irigykedem rá, mert nekem más fiú tetszik, csak én nem így akarok nála bevágódni
köszi második, nem igazán tudom, miért írtam ide csak jött...
2010. máj. 5. 10:26
4/4 anonim válasza:
Az természetes hogy észervette hogy vannak fiúk is a világon.Az hogy ez az új stílus nem tetszik az egy dolog. HA legjobb barátnők vagytok akkor megtudod vele ezt beszélni, de azt nevárd hogy csak te legyél az életében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!