Szerintetek jó a Gábriel név?
Figyelt kérdés
Őszintén,köszi előre is!!!!!!!! (és ember névhez nem állatgoz) :)2013. jan. 4. 16:50
1/5 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam,állathoz
2013. jan. 4. 16:53
2/5 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. A Gábor férfiasabb hangzású. Gábriel már majdnem Gabriella. Nagyon magyartalan ráadásul.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi,és várom a továbi válaszokat,amúgy első válaszoló igaz
2013. jan. 4. 21:04
4/5 anonim válasza:
Nekem túl nőies a hangzása, ahogy az előző is írta. Nem tudom elképzelni egy férfias férfihoz. (attól persze lehet)
5/5 anonim válasza:
a Gábriel kifejezetten jó, Gábor már annyi van, hogy Dunát lehetne belőlük rekeszteni, ráadásul minden 3. ismerősömet Gábornak hívják, az sem rossz név, de egy tucatnév lett és a Gábriel ritkább, ami jobb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!