Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt olyan, aki leírja a...

Van itt olyan, aki leírja a céljait magának és készít hozzá cselekvési tervet? Pl beosztja, hogy miket csinál napi szinten céljai eléréséhez, prioritást állít fel, meg ilyenek.

Figyelt kérdés
Mesélnél róla, hogy hogyan csinálod és haladsz e a célod felé.
2013. jan. 4. 16:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Én valamikor ha sokmindent kell csinálnom akkor azokat felírom egy listára és húzogatom lefelé őket .

Erre azért van szükségem mert olykor valami melót félreteszek hogy majd máskor megcsinálom,és így akkor nem felejtem el mert olykor kihagy nekem is az agyam ,mert néha olyan sokmindent kell csinálnom.

Szerintem érdemes előre mindent megtervezni,mert ha olyan vagy hogy tartod magad az ütemtervedhez akkor mindent előreláthatólag be is tudsz fejezni,és akkor már egy nyugodtabb életmódja van az embernek.

2013. jan. 4. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!