Szerintetek igaz, amit ő állít?
Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval, akit még mindig nagyon szeretek..Állítólag még ő is így érez.De szakított velem, egy hülyeség miatt..szerintem fél élni..fél az akadályoktól..és azt mondta, így jobb lesz.Csak, hogy már is csajozik, ahogy látom.Vagy csak féltékennyé akar tenni? Nem hinném..de nem így ismertem meg, hogy egy műpics*val akar kikezdeni..vagy csak rosszul ismertem meg? vagy ennyit változott volna pár nap alatt? Úgy látom ő boldog..de én nem..sőt napról napra sz*rabb.. (értelmes válaszokat)2012. júl. 7. 02:08
1/2 pamparamm válasza:
Tehát:
-mit is állít? szeret?-nem, jobb lesz így?-igen
-féltékennyé akar tenni?-minek?
-rosszul ismerted meg?-igen
-ennyit változott pár nap alatt?-nem
Egyébként nem értem teljesen, hogy mit is állít Ő pontosan?
2/2 A kérdező kommentje:
Azt, hogy ő szeret és csak jót akar..hát talán még régebben szerett.
2012. júl. 7. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!