Ti elítélnétek?
Figyelt kérdés
20/l vagyok és régen elég sok problémával küzdöttem apám elhagyott anyám sokat dolgozott az álettársa pedig alkoholista volt én elég deprssziós lettem é a drogokhoz fordultam 14 évesen elvesztettem a szüzességem nagyon boldognak éreztem magam akkor aztán egy évvel később vége lett a kapcsolatnak az azt követő kapcsolataim mind csődbe netek és csak egyre rosszabb lett nem tudtam leállni minden csalódás után egyre megszállottabban kerestem azt aki szeretni tud hajszoltam a boldogságot naív voltam sokan kihasználtak így 18 éves koromra 25 pasin voltam túl aztán rájöttem hogy ez így nem élet nem akarok ilyen lenni persze későn gondoltam bele azóta három fiú volt az életemben tudom h nagyon magas a szám de ez a múltam azóta leálltam a droggal és igyekszem normális életet élni de ha elmondanám bárkinek aki érdekel h hányan voltak biztosan elítélnének h mekkora ribanc voltam2013. jan. 4. 03:48
11/13 anonim válasza:
"Nolite iudicare, ut non iudicemini."
12/13 anonim válasza:
Nem itelek el, senki nem tökeletes , követünk el hibakat.
Es nagy pozitivum h megvaltoztal ill. igyekszel megvaltozni :) Kitartas :)
13/13 anonim válasza:
detto ugyan ez volt velem is. sot meg van. annyival hogy en elkaptam egy nemibetegseget chlamydiat.. korhazrol korhazat jarom mar fel eve..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!