Ti nem szoktátok úgy érezni, hogy nem kapjátok meg a nektek járó elismerést?
Itt olyasmire gondolok, ha van valami kirívó, vagy legalábbis az átlagra nem jellemző eredményetek az életben, valami, ami sok időtökbe, energiátokba, erőfeszítésetekbe került, legyen az sporteredmény, művészeti alkotást, stb.
Nem szoktátok úgy érezni, hogy egyáltalán nem kaptok érte elismerést, akármekkora eredmény is? Míg ha valaki mindenkivel spanol, meg felrak néhány pózolós képet fb-re, akkor ő a sztár mindenhol. Titeket nem frusztrál ez?
de... gyerekként alig 3 voltam amikor elkezdtem hegedülni.
elköltöztünk és nem akartak először felvenni zenesuliba mert hogy kicsi vagyok...
aztán meghallgattak és mégis felvettek...
nah lám.
de nem oktattak rendesen.
minidg előképzős anyagot vettünk
én meg untam és meg is kérdeztem kis tökmagként hogy miért nem haladunk az anyaggal.
a válasz az volt hogy mert kicsi vagy.
szolfézson, matektanodán, angolon mind 2 évvel idősebbekkel voltam.
viszont osztályt nem léphettem mert "kicsi voltam és a legfiatalabb" az iskolában... persze halálrauntam magam az órákon...
akkor most agyondolgozom magam... és ki akarom fizettetni a túlóráimat minimum 1000 font... mert dicsér a cég de xarom le mit mondanak perkáljanak faszom.
jah és az hogy felvettek az orvosira de baszott a családom támogatni és így jól kicsináltam magam a munka, tanulás ördögi körével... de mindegy később de így is úgy is orvos leszek... anyagi támogatás nélkül.
"Nem frusztrál és a művészetet nem mások elismeréséért csinálják"
Ez igaz. Ennek ellenére jól esne, ha legalább visszajelzés szintjén visszajönne valami abból, amit beletesz az ember.
De! Es el is szomorit neha.
Peldaul ha valami nepszeru ember felrak valahova egy aranytalan, rossz minosegu, vonalas/kockas fuzetbe rajzolt, semmilyen jelentessel nem biro, nem poenos, gagyi firkat, azonnal mindenki ot sztarolja, viszont ha en, mint egy kevesbe nepszeru valaki felrakok egy rajzot amin tok sokat dolgoztam, odafigyeltem ra, mindenki lesz.rja. Pedig 100x jobb lett mint a nepszeru szemely "mestermuve".
A masik ami irrital az meg mikor valakinek tok jo, ertelmes videoi vannak amikhez rendesen osszegyujtotte a gondolatait, nem hebeg-habog bennuk ossze-vissza, vagy tenyleg humoros, erdekes, az kevesbe ismert mint egy-egy feltunesi viszketegseges kis tinip.csa vagy pawa aki az egesz video alatt csak teszi-veszi magat, cigizik, iszik, karomkodik meg beszologat. Szanalmas.
Az igazsagtalansag maga zavar, meg a viszonzatlansag (pl. segitek valakinek mert megkert, de nekem mar nem segitene sokkal kisebb bajjal jaro ugyben sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!